fasolinka0722
Fanka BB :)
Darian Doe Wika wiekie dzieki
mnie sie tez bardzo bardzo podoba
do przodu poszedl i to bardzo
taki mega ksztaltny jest
w pierwszej ciazy mialam po bokach a tu tylko z [przodu
mowia ze to na chlopaka tak
Oby
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ha ha , mnie łatwiej przeskoczyć jak obejśćDziewczyny dziękuję Wam za miłe słowa :-)
Mela dziękuję... tak ładnie napisałaś o moim dupalku, ale na prawdę niedługo łatwiej będzie mnie przeskoczyć niż obejść ;-)ale co...taka moja uroda![]()
wiem że Dzidziu najważniejszy...nie obżeram sie, nie jem słodyczy i zauważyłam ze równo co miesiąc więcej o 3kg...no po prostu muszę to zaakceptować
![]()

twilight zgadzam się z tobą- kolejny przesąd.
tak jak że dziewczynka mamie urodę odbiera itp.
Dziewczyny, zle zdanie zlozylam. chodzilo mi o to ze z brzuch z porzodu to na chlopakaale macie racje to jakie glupie gadanie, jak to ze dziewczynku urode idbieraja... tararlalalal
ja z Maja mialam sliczna buzke a teraz na chlopaka mam pryszcze codziennie tak jakbym miala okres juz 5 mcy![]()
. Z resztą u mnie na 100% nie wiadomo czy dziewucha a cerę mam jak 15 latka. Całą w trądziku. Muszę w końcu do dermatologa bo wyglądam jak "idź stą i nie wracaj"