reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZE SKARBUSIE :)

reklama
Olu Marcinek cudny, rośnie chłopak jak na drożdżach......:))))))))Chyba dodatkowo go dokarmiasz :D

Wiecie denerwowałam sę że Marcinek będzie drobniutki na wskutek tego całego stresu jaki towarzyszył mi od czasu złamania ręki...tak też ostrzegał mnie lekarz,że Maluch może mieć niską wagę urodzeniową, ale wszystko wskazuje na to,że Maluszek rośnie zdrowo...i ma mój nosek hihihi taki kartofelek...

Agaciulku ale pięknie się Wasza modelka pokazała...tylko pozazdrościć..my na Marcinka to musieliśmy "czatować" hihihiznam sposób aby z filmiku jego kadru zrobić zdjęcie jak chcesz to Ci dam instrukcje ..pozdraswiam i całusek od Cinka dla Oliwki!!

reklama
OOOOOO, super, koniecznie, ja co prawda nie mnam DVD w komputerze i taka płyta chyba nie pójdzie, ja robiłam z telewizora zdjęcia ;) ale szwagier do którego dziś jade ma, wiec napisz :) :) Dzieki, suuper :D

Do góry