reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZE SKARBUSIE :)

Olu, dziękujemy za całuski i również pozdrawiamy gorąco :) Dobrze ze lekarz najpierw porobił zdjęcia i nam ją pokazał, bo potem miała dość pozowania i zakryła się rączkami  :laugh:

reklama
Agaciulku...powinnaś mieć na klawiaturze klawisz taki jak "PrintScreenSysRq"-naciśnij go ,następnie otwórz jakiś program graficznynp.Point i wciśnij jednocześnieklawisze "Ctrl" i "v".zaznacz takim przerwanym prostokątem miejsce gdzie znajduje się przyszłe zdjęcie i kliknij na nim prawym przyciskiem myszy-wybierz"kopiuj"lub "wytnij".otwórz nowy dokument w Paint i znowu wciśnij "Ctrl" i "v" jeśli jest taka potrzeba dostosuj wielkość dokumentu do Twojego obrazka i Zapisz jako "gif" lub"jpg"
powodzenia...

Agaciulkaaa, ale malowane dziewczę w sobie nosisz:)))) Prawdziwe cudooooooo!!!!!!!!!!!!

Mój synuś ma 31 tygodni i 2 dni...jest cudny ma takie piękne purtynki..

marcin256as.png

marcin110tf.png

i tzdjęcie tylko dla dorosłych hihihi..to co Marcinek lubi pokazywać najbardziej
marcin59vw.png

Kasia szkoda ze u nas taka wiocha, ani H&M ani usg 3D ani porzadnego sklepu z akcesoriami dla dzieciatek...musimy przebierac w tym co mamy a niiewiele tego :(
Dlatego duzo zakupow robilam przez internet, ale to nie to samo co przyjsc, dotknac i zdecydowac. Szczegolnie jesli chodzi o wozek. Ja bede musiala tak na oslep z internetu kupowac.

Asia, jest dokładnie tak jak piszesz :( Wózek kupiliśmy na Allegro, ale w sumie dlatego, że ma go moja koleżanka i mogłam wypróbować. Ale kolor był wybierany "na oslep". W sumie jeszcze nic nie kupiłam w sklepie, tylko właśnie przez Internet...

Na USG jeżdżę do Krakowa i wiem, że sprzęt na którym jest robione badanie jest o niebo lepszy od tego jaki jest u nas i dzidzie widać super (ale nie mam porównania jak to wygląda na naszym lokalnym sprzęcie). Niestety 3D nie mają.

reklama
dzisiaj widzialam malucha i wazy juz 2,3kg!!!!
ogolnie jest duuuzy, wg wymiarow to wychodzi tydzien do przodu czyli jakos 35. tydzien :D
ale glowke trzyma w gorze i sa male szanse ze sie sam z siebie przekreci bo ma malo miejsca.....
mam isc do osteopaty, moze on jakims masazem pomoze, a jak nie to albo cesarka albo jezeli spelnie warunki rozne to moge probowac naturalnie......
no coz, zobaczymy

Do góry