• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze skarby na zdjęciach usg

reklama
bardzo Wam cioteczki dziękuję za troskę! Bardzo!

dopiero moge pisać bo niedawno wróciliśmy z Bialegostoku.

usg trwało aż godzinę. Lekarz dokładnie mierzył główkę, fałdy (jakies potyliczne czy coś takiego związane z dawnem), potem mierzył komory serduszka, rytm, budowę, potem żołądek, nerki, pęcherz-chyba wszystko co tylko możliwe! taki skubany był dokładny. Na wiadomość o płci musieliśmy czekać cierpliwie całe badanie. Potem zapytał czy ma mówić czy nie chcemy wiedzieć-myślałam, że uduszę! no i stwierdził, że to chłop i pokazał coś co według mnie to kawałek m\nóżki ale według niego to siusiak.
oboje z tatusiem byliśmy bardzo tym uszczęśliwieni, bo owszem córeczka kochana ale nie ma to jak pierworodny.
na 100% nikt na razie nie wie co będzie ale nastawiamy się na Synka.
potem zrobił obrazowanie w 4D-wyraźnie widać buziulkę i rączki, może skany tego dobrze nie oddają ale naprawdę przeżycie przy takim usg, polecam wszystkim.
Niestety, skasowali nas nieźle-za nagranie płyty, wydruk zdjęć kilku kolorowych i czarno-białych plus dokładny opis badania..... 190,00 zł
do tego wizyta u lekarki u której chcę rodzić-60,00 zł, razem 250,00 zł ubyło..... :(

EWAN jaki on fajny i pewnie ze to chłop ma jaja jak dab(sorki za wyrazenie ale tylko takie mi sie nasuneło hi hi) to widac od razu teraz to juz nie wytrzymam do konca marca cudowne uczucie prawda Z CAŁEGO SERDUCHA MOJE GRATULACJE koszyczek kwiatuszkow ode mnie i mojego misia[IMG}http://img154.imageshack.us/img154/706/miszbukietemkwiatow9yn.gif[/IMG]

miszbukietemkwiatow9yn.gif

:) No to syneczku Ewan witaj w drużynie :))
Wlasnie, te fotki jakby byly wieksze, bo warte obejrzenia :))
Gratuluje jeszcze raz Wam obojgu :))

A jak slicznie buzie widac :))) Teraz to juz nie wytrzymam z czekaniem na nasze usg.... tylko zeby mi sie znow takie glupoty nie sniły.. OBSESSION :)))

Kreciku a kiedy zobaczymy zdjecia Twojego synusia???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry