• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze skarby na zdjęciach usg

a no i zapytalam od czego ja sie tak mecze jak mowie - jak gadam z mama przez telefon to zawsze mi sie pyta czy wlaze gdzies po schodach albo czy biegne:))
Powiedzial, ze Junior uciska mi przepone stad takie zadyszki nawet przy mówieniu :))
Tylko mąż sie ucieszyl, ze moze zaczne mniej mówic :)))

reklama
A Aneczko gdzie Ty sie podziewasz?? Bo jeszcze na Twoja relacje czekamy, dlatego sie jeszcze nie klade, ale nie trzymaj mnie za dlugo w niewiedzy >

Elpis napewno te odczucia są dla nas nowe i zadziwiające... Nigdy nie dostawałam zadyszki, nawet przy wysiłku fizycznym... A teraz wystarczy jedna rozmowa telefoniczna ;D

Madzia,nawet nie wiesz jak się cieszę że z twoim synkiem wszystko wporządku! :) To jedna dobra wiadomość dzisiaj bo miałam okropny dzień :(

Buuu,mam okropny humor od południa od kiedy sie pokłóciłam z mamą o głupotę i sie poryczałam a z tych nerwów to strasznie mnie brzuszek rozbolał i boli do tej pory :( Potem mi było głupio bo to ja zawinilam a wszyscy mnie pocieszali i mama przeprosila :-[ Poza tym mąż mi kupił nowe spodenki w które sie mieszczę a nie są ciążowe,no to może jedna z niewielu rzeczy przyjemnych dzisiaj :) A do tego NIC nie umiem na poprawkę na jutro z rachunkowości i chyba czeka mnie warunek :P To tak w skrócie...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry