• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze skarby na zdjęciach usg

reklama
Narazie tylko takie wklejam byle jakies byly a jak bede miala dluzsza chwile na "zabawe" to poobrabiam jakies ladne ujecia:))

aha no i nie robil nam 4d, bo mały sie tak ułożył, ze obraz byłby 10 razy gorszy niż przy zwykłym, i powidział po co płacic jak i tak efektu nie będzie - uczciwy lekarz co:)

Troche ciemne ale poprawie je ktoregos dnia:)
Najwazniejsze, ze lekarz powiedzial, ze nasz dzidzius to "ksiązkowy model", wszystko ok, mamy dużo wód, wiec sobie pływa ile wlezie, dlatego tak rzadko czuje ruchy, bo jeszcze sie nie obija tak o macice. Ma prawie 21 cm, waży 350 g, odliczyły sie wszystkie paluszki itd. Lekarz nawet powiedzial (nie wiem, kiedy on to widzial, bo nie zdarzylam zapytac), ze jezyk nawet ma w porzadku :) I fajnie zrobil nam zblizenie buzi, wyglada jak ja na tym zdjeciu co bylam mala - tez sobie raczka jedno oczko zaslonil :) Jak mi sie uda to to ujecie tez wkleje :)
Ciesze sie bardzo, że jest zdrowy i taki ruchliwy, tanczyl jak szalony:))
Jak wychodzilismy lekarz powiedzial "Chciałbym móc wszystkim takie wyniki badań wystawiac"... Zycze Wam zdrowiutkich dzidziusiow!!!

reklama
:) dzieki Izuniu - zdjecia to dzieki Tobie, bo nie umialam sama :)

A to zdjecie jest fajne - widac moj synuś zostanie dyrektorem albo kims innym waznym, bo jak widac na fotce juz trenuje wydawanie polecen paluszkiem wskazujacym :)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry