• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze skarby na zdjęciach usg

tak sobie myślę że zaraz poproszę swoje Szczęście żeby mi tu pomógł fotki z USG wkleić  ::) bo ja jestem w te klocki nie halo  :D co prawda nie widać już tak jak na początku ale moze uda wam się coś dojrzeć  ;D

reklama
Hihi, u nas w ogole fajnie sie ukada, bo w zeszly piatek mialy usg Ewan i Krecik, Ty Aneczko masz jutro i nie mialas pary, wiec los sprawil, ze ja mam jutro z Toba :)))
Czekamy czekamy czekamy.. chyba tez nie zasne dzisiaj :)))

dziękuje Elpis  :) no taki opis mi do głowy nie przyszedł  :D  :D  :D aż sie zaczęłam zastanawiać czy będzie mialo dużo włosków jak się urodzi  ;) żeby było śmieszniej mała jak się urodziła miała śliczne długie czarne włoski za to mały był łysek jak nie wiem  :D  :D nie mogę się doczekac na Wasze USG  :)

Corsini- super fotki! Fajnie tak ptrzec na te nasze zawartosci brzuszkowe!!!
Aneczka i Elpis - Wy tez nie zapomnijcie o zdjeciach waszych dzidziusiow!!! Czekamy na wiadomosci!!!

jeszcze 7 godzin i obejrzymy naszego Juniora :))
A fotki jasne ze wkleje, tylko pewnie nie tak od razu, bo zaraz po usg ma moja mama przyjechac to bedziemy filmik ogladac:) Ale cioteczki beda wiedzialy zaraz po dziadkach :))) (a moze nawet miedzy jednymi a drugimi dziadkami ;)))

A to moje skarby:
Pierwsze USG 13tydz.5dzień

Drugie USG 16tydz.4dzień

I USG pierwszej ciąży 5miesiąc - naszej Laury

Następne zdjęcie za dwa tygodnie już nie mogę się doczekać.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry