• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

WIolka u nas też chciałam na zakupy iśc ale poczekam aż się ochłodzi. Jutro mam gości bo ciocia z moją mamą przyjadą do wujka do szpitala i wjadą do nas muszę coś do kawy kupić no i kawę bo się skończyła :no:

reklama
Martao przychodzi teść ale on zazwyczaj co niedziele jest u nas więc tak już jak domownik a czy teściowa lub siostra m zaglądną to nie wiem bo one jak wiedzą ze jesteśmy w domu to wtedy nie widzą potrzeby żeby do nas zadzwonić i poinformować że przyjada tylko wpadają i są:dry:zobaczymy jak będzie jutro podobno też ma być gorąco:sorry2: ale takie uroki lata ja już Nastce mówilam że jak zdejmą jej gips to kupie nowy strój kąpielowy i będziemy w basenie siedzialy:tak: lepiej idź jak sie ochłodzi bo na taki skwar to nie ma co Uciekam powoli sie nią zebrać na ten spacer obiecany zajrze moze później jak nie usnę

Ostatnia edycja:
jestem kochane na chwilkę
godzinę temu wróciliśmy

mam 2,5 godz czasu do następnego karmienia aby ogarnąć wszystko, musze się rozpakować itp itd. poprać - może wpadnę w nocy...

ale póki co odsapnę chwilkę

pytajcie o co chcecie :-)

A PRZEDE WSZYSTKIM DZIĘKUJĘ WAM ZA WSPARCIE - NON STOP MIAŁAM SMSY OD WAS -DZIĘKUJĘ- NIE SPODZIEWAŁAM SIĘ - Z WAMI NAPRAWDĘ BYŁO ŁATWIEJ :-):-):-):-) JESTEŚCIE KOCHANE !!!!

Igorek też dziękuję

Witaj Bietko :-* miło Cie widzieć w końcu w domku ciesze sie strasznie. Jutro obiecuje, jak tylko wroce do domu to zaraz zrobie skany :-) tak jak obiecalam. Jesli Ty masz też jakies pytania to pytaj oczywiscie. Ale tak jak pisalas mialaś świetną opiekę takze jestes juz obeznana :-) ja moge czekac na Ciebie nawet do nocy :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
martuś czuje się OK, jak siadam to czuje du..... ale szwy muszą boleć
mały jest spokojny -oby tak dalej ;-) a Ty jak ??? kurde kiedy ja nadrobię co u Was słychać

anaber kochana - dziękuję za wszystkie rady , och butelka z wodą i tantum rosa :-) i maść na brodawki - CUD !!!
NA RAZIE JEST OK. nie umiem obsłużyć ręcznego laktatora, ale na odległość mi nie pomożesz - jutro kupuję elektryczny - poza tym OK, Wróciliśmy do karmienia piersią - jakoś daję radę choć ten mały ssak sprawia ból :-) położna mi dziś wytłumaczyła wszystko ...
DZIĘKUJĘ CI ZA TE CENNE SMS-Y i WSPARCIE :tak:

a Ty jak ??? skurcze są ???

pytajcie o co chcecie , anaberku miałaś mnóstwo pytań, słucham :-)

możemy skoczyć na grupę, może być tu... bo za chwilę zapomnę :-D

Bietka najlepiej to mi opisz cały poród od momentu odejścia wód do takiego stopnia jestem ciekawa Hehe i chcialabym wsztstko wiedziec ale wiem ze to nienormalne wiec nie pytam :-) mi wody nie odeszly z Igorem bo przebili mi pecherz na porodowce. Wiec jak to wyglada duzo tego w jakim kolorze. Tylko nie wiem czy Ty bedziesz miala ochote mi to pisac :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry