reklama

Nasze sprawy...

reklama
Aga-jutro obiecuje ze wrzuce napewno zdjecie dziewczyny na grupe:-) Elfie-to faktycznie podsypia niż śpi a malutka jeszcze może sie jej to unormuje:-) Dziewczynki ide do gopsu bo przez telefon nie moge im podać nowego numeru konta wić musze to zrobić osobiście

Ostatnia edycja:
Jesteśmy u nas jest fajna pogoda nie jest gorąco wiaterek taki fajny przyjedzie późnmiej siostra A i na ten plac zabaw idziemy byłyśmy w gopsie numer konta zmieniony jak myślicie jak zadzwonie do zusu to zmienią mi przez tel numer konta bo wlasnie nie wiem :eek: Bietka slicynosci po prostu

Wiola, wątpliwa sprawa. Ja na miejscu urzędnika bym nie zmieniła:) za duże ryzyko:) Poza tym pewnie jakieś dokumenty trzeba wypełnić.
Elfie, Twoja mała śpi, tak jak spał kiedyś Kuba, im będzie starsza tym bardziej się to unormuje.
Dzoanka wrzuć w wolnej chwili przepis na gofry!

Marta spokojnie bedzie dobrze tylko przygotuj sie troszke z tymi foliami lub sreberkami na glowie posiedzisz bo balejaze sa czasochlonne efekt napewno bedzie ladny :-) Justi tak tez wlasnie mysle przez telefon nie beda wiedzieli kto dzwoni ale to nic to niech najwyzej wykresla stary numer konta chociaz i przesla poczta na adres domowy i tyle

Ostatnia edycja:
Ja właśnie się objadłam frytkami :-)
Wiolka mam taką nadzieję że się udadzą heh... wiem że marudzę strasznie Wam ale dla mnie to poważna decyzja :rofl2: A Ty już miałaś połówkowe ?

No i gdzieście polazły hm...?

Ostatnia edycja:
reklama
widzę, że cisza tutaj :-)
Ja właśnie Olę położyłam spać można by rzec, że trochę odpocznę ale mój "złośliwy" narzeczony szykuje rowery i przejedziemy się troszkę.
A tak swoją drogą to mam pytanie czy jeździcie z dzieciaczkami rowerami?? macie foteliki rowerowe czy może przyczepki ?? co waszym zdaniem jest lepsze ??
Ja osobiście obstaje za fotelikami rowerowymi ale mój n. twierdzi, że lepiej sprawdzi się przyczepka i tu robi się nam problem bo nie wiadomo co kupić.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry