Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Justi-mówisz że lubicie wycieczki rowerowe a ja na rowerze ostatni raz jeździłam zanim w ciąże z Nastką zaszłam czyli gdzieś około 7 lat temu
Marta-to kup sobie jakąś sukienke zwiewną na lato a wesele obejdziesz i sukienka później sie przyda bo bez sensu sie na kreacje na jedno wyjście kosztować to sie wytańczysz
a fryzjerem sie nie martw ja zawsze patrze jakie włosy ma fryzjerka która mnie czesze albo jak wcześniej nie miałam jednej fryzjerki od balejażu to po ich włosach wnioskowałam czy u mnie też tak ładnie zrobi napewno będzie pięknie
Aga-to super mielibyście taniej jeszcze jak masz fajnego brata i sie dogadujecie to kurcze ile kasy w kieszeni zostaje;-) milego dnia kochane
z takiej sukienki skorzystasz jeszcze a kupują c kreacje na ślub dla kobiety w ciąży to zapłacisz majątek za kawałek szmatki oi później co z tym zrobić
u mnie Nastka w nowej książeczce pisze literki i oczywiście co chwile woła a równo pisze w tej linijce co za gaduła dzióbek normalnie sie jej nie zamyka
No co Ty, dlaczego miałabym nie chciećDzoana a Ty jak się miewasz? Jak samopoczucie ? Jeśli mogę spytać oczywiście, jak nie chcesz nie odpowiadaj
U mnie wszystko w porządku, w niedziele wróciliśmy znad morza. Jednak co Bałtyk to Bałtyk, czasem pogoda nie dopisze, ale nigdzie tak dobrze się nie czuje jak nad polskim morzem.
Melduję się i ja:-)
Ale mam dobry humor, bo wczoraj udało mi się znaleźć w Tesco farbki żelowe do malowania szyb i wczoraj już przyozdobiłam słoik do lemon curd.
Miłego dnia