reklama

Nasze sprawy...

riksze są fajne ale ja jakoś nie jestem do końca przekonana do nich wydaje mi się, że fotelik rowerowy jest bardziej bezpieczny no i przede wszystkim na naszych drogach riksza no cóż nie wiem już sama

reklama
Jestem i ja znów prawie cisza muszę powiedziec Bobo żeby karniaki wprowadziła :-p
Nie mogłam spac w nocy mały dał mi popalic jestem niewyspana i zestresowana tym fryzjerem :cool:
Wczoraj o 23 koleżanka zadzwoniła czy byśmy nie przyszli na wesele w sobote do niej bo dużo osób jej odnówiło. No to się zgodziliśmy bo wiem jak to jest nam też dużo oodmawiało i w ostatniej chwili zapraszaliśmy. Tylko teraz nie mam w co się ubrac i pójde do chińczyków zobaczyc oni tam mają po 20zł sukienki

jestem i ja
ale uciekam mam dożo spraw do załatwienia jeszcze wczoraj brat dzwonił żebyśmy się zastanowili i przyszli do niego mieszkać i tak go nie ma całymi dniami a odstąpi nam dwa pokoje a on będzie w jednym i będzie taniej skoro i tak mamy wynajmować. Największy problem jest w tym że to wiąże się z przepisaniem dzieci do innej szkoły i przedszkola i nie wiemy co robić. jadę teraz tam popytać w szkole co i jak

Miłego dnia
zaglądnę do was później
Buziaki

Dzień dobry ja obleciałam już na zakupy i jemy śniadanko u nas dziś zachmurane fajnie chłodno :-) Elfie-od rana pobudka ja tam kiałam jak Nastka była młodsza a teraz czasem i do 10 dośpi ale od rana u mnie mini mini idzie więc od telewizora albo ją zabieram albo negocjujemy ile oglądnęła bajek i teraz ja moge tylko swich programów obejrzeć:-D Justi-mówisz że lubicie wycieczki rowerowe a ja na rowerze ostatni raz jeździłam zanim w ciąże z Nastką zaszłam czyli gdzieś około 7 lat temu:zawstydzona/y: Marta-to kup sobie jakąś sukienke zwiewną na lato a wesele obejdziesz i sukienka później sie przyda bo bez sensu sie na kreacje na jedno wyjście kosztować to sie wytańczysz:tak:a fryzjerem sie nie martw ja zawsze patrze jakie włosy ma fryzjerka która mnie czesze albo jak wcześniej nie miałam jednej fryzjerki od balejażu to po ich włosach wnioskowałam czy u mnie też tak ładnie zrobi napewno będzie pięknie:tak: Aga-to super mielibyście taniej jeszcze jak masz fajnego brata i sie dogadujecie to kurcze ile kasy w kieszeni zostaje;-) milego dnia kochane:happy:

Wiolka to smacznego śniadanka u mnie też pochmurno. Fryzjer jakie ma włosy hm... a jak będzie miała złe to tak głupio uciec :-p właśnie chciałam taką sukienkę jak mówisz u chińczyków są po 20zł

Marta-fryzjerzy z reguły złych włosów nie mają mogą mieć conajmniej dziwne ja mam koleżanke fryzjerke co każdego miesiąca miała inny kolor włosów raz nawet zielone to wyglądało śmiesznie i wlosy niszczyla ale próbowała wszystkiego na sobie :-D z takiej sukienki skorzystasz jeszcze a kupują c kreacje na ślub dla kobiety w ciąży to zapłacisz majątek za kawałek szmatki oi później co z tym zrobić :crazy: u mnie Nastka w nowej książeczce pisze literki i oczywiście co chwile woła a równo pisze w tej linijce co za gaduła dzióbek normalnie sie jej nie zamyka:no:

Melduję się i ja:-)
Wczoraj po kinie lecieliśmy z M do dentysty, on miał standardowe leczenie, a ja kanałówkę niestety:-( No i trochę zeszło, bo okazało się, że są 4 kanały do zrobienia, a jeden ma kształt litery j i dentysta złamał na nim wiertło. Mówił, że czasem się tak zdarza, ale nie powinnam się tym martwić, bo może nic się z tym nie robić. Ale mam dobry humor, bo wczoraj udało mi się znaleźć w Tesco farbki żelowe do malowania szyb i wczoraj już przyozdobiłam słoik do lemon curd. M się ze mnie śmieje, że dzieciuch ze mnie. Teraz jestem w trakcie malowania pszczółek, będzie kolejny słoik ozdobiony.
Dzoana a Ty jak się miewasz? Jak samopoczucie ? Jeśli mogę spytać oczywiście, jak nie chcesz nie odpowiadaj
No co Ty, dlaczego miałabym nie chcieć:-D U mnie wszystko w porządku, w niedziele wróciliśmy znad morza. Jednak co Bałtyk to Bałtyk, czasem pogoda nie dopisze, ale nigdzie tak dobrze się nie czuje jak nad polskim morzem.
Justi, zaraz zamieszczę przepisy na grupie:-)
Marta, trzymam kciuki za fryzurę, na pewno ładnie wyjdzie:tak:
Miłego dnia

w końcu mam chwilkę by usiąść i się kawy napić, posprzątałam jeszcze tylko łazienka mi została ale to już potem, mała moja dzisiaj marudna strasznie. za oknem nawet dość ładnie mam :) teraz tylko obmyślam co na obiadek zrobić hmm

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry