• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

riksze są fajne ale ja jakoś nie jestem do końca przekonana do nich wydaje mi się, że fotelik rowerowy jest bardziej bezpieczny no i przede wszystkim na naszych drogach riksza no cóż nie wiem już sama

reklama
Jestem i ja znów prawie cisza muszę powiedziec Bobo żeby karniaki wprowadziła :-p
Nie mogłam spac w nocy mały dał mi popalic jestem niewyspana i zestresowana tym fryzjerem :cool:
Wczoraj o 23 koleżanka zadzwoniła czy byśmy nie przyszli na wesele w sobote do niej bo dużo osób jej odnówiło. No to się zgodziliśmy bo wiem jak to jest nam też dużo oodmawiało i w ostatniej chwili zapraszaliśmy. Tylko teraz nie mam w co się ubrac i pójde do chińczyków zobaczyc oni tam mają po 20zł sukienki

jestem i ja
ale uciekam mam dożo spraw do załatwienia jeszcze wczoraj brat dzwonił żebyśmy się zastanowili i przyszli do niego mieszkać i tak go nie ma całymi dniami a odstąpi nam dwa pokoje a on będzie w jednym i będzie taniej skoro i tak mamy wynajmować. Największy problem jest w tym że to wiąże się z przepisaniem dzieci do innej szkoły i przedszkola i nie wiemy co robić. jadę teraz tam popytać w szkole co i jak

Miłego dnia
zaglądnę do was później
Buziaki

Dzień dobry ja obleciałam już na zakupy i jemy śniadanko u nas dziś zachmurane fajnie chłodno :-) Elfie-od rana pobudka ja tam kiałam jak Nastka była młodsza a teraz czasem i do 10 dośpi ale od rana u mnie mini mini idzie więc od telewizora albo ją zabieram albo negocjujemy ile oglądnęła bajek i teraz ja moge tylko swich programów obejrzeć:-D Justi-mówisz że lubicie wycieczki rowerowe a ja na rowerze ostatni raz jeździłam zanim w ciąże z Nastką zaszłam czyli gdzieś około 7 lat temu:zawstydzona/y: Marta-to kup sobie jakąś sukienke zwiewną na lato a wesele obejdziesz i sukienka później sie przyda bo bez sensu sie na kreacje na jedno wyjście kosztować to sie wytańczysz:tak:a fryzjerem sie nie martw ja zawsze patrze jakie włosy ma fryzjerka która mnie czesze albo jak wcześniej nie miałam jednej fryzjerki od balejażu to po ich włosach wnioskowałam czy u mnie też tak ładnie zrobi napewno będzie pięknie:tak: Aga-to super mielibyście taniej jeszcze jak masz fajnego brata i sie dogadujecie to kurcze ile kasy w kieszeni zostaje;-) milego dnia kochane:happy:

Wiolka to smacznego śniadanka u mnie też pochmurno. Fryzjer jakie ma włosy hm... a jak będzie miała złe to tak głupio uciec :-p właśnie chciałam taką sukienkę jak mówisz u chińczyków są po 20zł

Marta-fryzjerzy z reguły złych włosów nie mają mogą mieć conajmniej dziwne ja mam koleżanke fryzjerke co każdego miesiąca miała inny kolor włosów raz nawet zielone to wyglądało śmiesznie i wlosy niszczyla ale próbowała wszystkiego na sobie :-D z takiej sukienki skorzystasz jeszcze a kupują c kreacje na ślub dla kobiety w ciąży to zapłacisz majątek za kawałek szmatki oi później co z tym zrobić :crazy: u mnie Nastka w nowej książeczce pisze literki i oczywiście co chwile woła a równo pisze w tej linijce co za gaduła dzióbek normalnie sie jej nie zamyka:no:

Melduję się i ja:-)
Wczoraj po kinie lecieliśmy z M do dentysty, on miał standardowe leczenie, a ja kanałówkę niestety:-( No i trochę zeszło, bo okazało się, że są 4 kanały do zrobienia, a jeden ma kształt litery j i dentysta złamał na nim wiertło. Mówił, że czasem się tak zdarza, ale nie powinnam się tym martwić, bo może nic się z tym nie robić. Ale mam dobry humor, bo wczoraj udało mi się znaleźć w Tesco farbki żelowe do malowania szyb i wczoraj już przyozdobiłam słoik do lemon curd. M się ze mnie śmieje, że dzieciuch ze mnie. Teraz jestem w trakcie malowania pszczółek, będzie kolejny słoik ozdobiony.
Dzoana a Ty jak się miewasz? Jak samopoczucie ? Jeśli mogę spytać oczywiście, jak nie chcesz nie odpowiadaj
No co Ty, dlaczego miałabym nie chcieć:-D U mnie wszystko w porządku, w niedziele wróciliśmy znad morza. Jednak co Bałtyk to Bałtyk, czasem pogoda nie dopisze, ale nigdzie tak dobrze się nie czuje jak nad polskim morzem.
Justi, zaraz zamieszczę przepisy na grupie:-)
Marta, trzymam kciuki za fryzurę, na pewno ładnie wyjdzie:tak:
Miłego dnia

w końcu mam chwilkę by usiąść i się kawy napić, posprzątałam jeszcze tylko łazienka mi została ale to już potem, mała moja dzisiaj marudna strasznie. za oknem nawet dość ładnie mam :) teraz tylko obmyślam co na obiadek zrobić hmm

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry