reklama

Nasze sprawy...

Ja się szykuje dziewczyny idę na te włosy :eek: i wejde do chińczyków zobaczyc czy jakieś tanie sukienki mają

Miłego dnia Laseczki :*
Ps. Zaraz po wyjściu napisze do Wiolki czy jestem załamana kolorem czy nie :cool:

reklama
jestem już
Byłam w szkole i tam nie będzie problemów gorzej z przedszkolem ale ratuje nas to ze ona musi isć do zerówki i muszą ja przyjąć:))
Marta czekam na zdjęcie włosków:) A leczenie kanałowe nie boli bo żab jest martwy
Wiola u nas też chłodno, tylko zaczęło padać
Elfi miłego dnia
Dzoana super ze spędziliście miło dzień
Evil gdzie się podziewasz??

Jak tam u was ?
My już po spacerku Ola po obiadku właśnie śpi a ja chwilowo nic nie robię bo obiadek dzisiaj na szybko rybkę z frytkami więc nie ma pośpiechu :)
Aga1402 z przedszkolem to różnie bywa moja chrześnica w ubiegłym roku szła do zerówki i w pobliżu miejsca zamieszkania jej nie przyjęli bo nie było miejsc i odesłali do innej placówki.

Ale mi dzisiaj masakrycznie powieka drga, cały dzień. Już szlag mnie trafia:wściekła/y:
Martuś, już patrzę. Moim zdaniem jest ok. Pasemka masz na całych włosach czy tylko na koronie. Farba spowoduje, w miejscach gdzie są pasemka będziesz miała jaśniejsze włosy. Chyba, że pokryłabyś nią tylko pasemka. Ale moim zdaniem szkoda włosów (i tak są osłabione odbarwianiem), bo wyglądają ok:-)
Aga, to dobrze, że udało się z dzieciaczkami. Zawsze dodatkowa kaska się przyda
Może M kupi mi tableta:-p Za dobre sprawowanie, hehe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Martuś wg mnie włoski są ok. Chciałas jaśniejsze ? Miałas ciemna bazę i ten baleyage wyszedł jak brązowy a nie blond, jednak nie jest zły, naprawdę. Dodatkowym jasnym brazem tylko zniszczysz włosy
Poczekaj troszkę. Ale a pisze szczerze, ze włoski masz w porządku.

Dzoana na drgajaca powieke magnez :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry