reklama

Nasze sprawy...

Nie podobają mi się dziewczyny za cholere bo u góry są jaśniejsze a na dole ciemniejsze powiedzczie mi czy jasny brąz mi to pokryje??? i będą nadal takie małe refleksy???
A jak zrobię kitkę to już w ogóle porażka

Ostatnia edycja:
reklama
Marta-szczerze mówiąc to musisz uważać jaką farbe chcesz położyć bo farby czasem, zachodza w reakcje z rozjaśniaczem i efekt czasami jest okropny kup sobie szampon taki fioletowy do włosów rozjaśnianych i on ci te pasemka zrobi w jednym kolorze zawsze po balejażu włosy przy skórze wyglądają inaczej niż końcówke bo końcówki sa wytrawione i zniszczone a na górze świeże wlosy ładniej rozjaśniacz chwyta:-)ja bym to zostawiła tak jak jest myla szampoonem do włosów rozjaśnianych i pasemka zrobią sie jednego koloru:tak:ja tak zawsze robie

Wiolka za późno już kupiłam jasny brąz z palet i poprawie je a tam najwyżej trudno. Tak nie mogę iśc na wesele... Na zdjęciu one nie wygladają aż tak źle ale na żywo
Dzona na powiekę magnez. E tam mi nie szkoda włosów kiedyś po rozjaśniaczu farbowałam 3 razy i nic...

ide spróbować

Marta, Wiola ma rację. Na dole włosy zawsze maja inny odcień, ponieważ tam są najbardziej zniszczone. Ja bym na Twoim miejscu nie ryzykowała. Farby z Palette są bardzo mocne i może Ci to bardziej zaszkodzić niż pomóc.

Cześć kochane!! ;-)

Co tam u Was słychać??

U mnie jakoś leci... Już prawie miesiąc mężatką jestem :-) Niestety @ wredna przylazła, zaczynamy kolejne staranka.... To już prawie rok, niebawem wybieram się do ginekologa, chyba pora zrobić przegląd podwozia...

Bobo gratuluje mgr!! ;-)

Szóstkowa
masz zdolną córkę! Musisz być dumną mamusią!! ;-)

Elfie witaj!! ;-)

Aga, wiolka, Marta super brzuszki macie!! Zazdraszczam!! :-)

Dzoanka dawno Cię nie było!! ;-) Co tam słychać?

anisiaj fajnie, że jesteś ;-)

Pozostałe dziewczynki ściskam bardzo mooooocno!! ;-)

Suonko nie przesadzaj z tym brzuchem ha ha ha po farbowaniu u fryzjera nie jestem zadowolona bo u góry miałam jasne na dole ciemniejsze a w środku rude heh... teraz położyłam jasny brąz i jak będzie taki jak widzę ( bo idę umyć za 20 minut) to będzie ładnie :tak: a masz już focie z wesela?

Martus no to pochwal się efektem! ;-) Fotek jeszcze nie mamy, musimy zadzwonić do fotografa ale nie mamy kiedy ;-) Muszę mu przygotować nasze fotki z dzieciństwa i narzeczeństwa i liste gości a mi się nie chce ;-)

reklama
Marta, to dobrze, że nie miałyśmy racji i jesteś zadowolona po ponownym zafarbowaniu włosków:-)
Suonko, mnie dawno nie było? Co Ty gadasz:-) Jakoś do tej pory tak sie mijałyśmy na BB. U mnie ok, przestaliśmy się starać, po prostu nie uważamy. Ale tak się pogodziliśmy z tym, że być może będziemy tylko my i kot. Przez starania już mi na łeb siadało i tylko się stresowałam. A teraz nie budzę się o 4, żeby mierzyć tempkę, nie faszeruję hormonami i nie "przytulam" na czas. Generalnie jestem spokojniejsza i M szczęśliwszy. No i nie mam takich dolin po każdej @ Hormony mam ok, owulacja jest, to i może kiedyś dzidzia będzie. A jak nie to trudno

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry