Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Suonko-jak sie czujesz jako mężatka? Marta-widocznie coś chu....wo zrobila mogła ci posuszyć suszarką włosy żeby chociaż kolor w miare jednakowy ci wyszedł szkoda tylko że kase i czas stracilaś,mogłaś jej na miejscu powiedzieć że ci sie nie podoba wtedy miałaby wyzwanie zeby poprawic na miejscu
A gdzie te nasze kobiety? Anisiaj-oddychniesz troszke ja jutro mam zamiar w końcu za tymi butami do sukienki jechać a w niedziele obiecaliśmy nastce plac zabaw dziś ma do mojej mamy jechać na weekend ale jeszcze zobaczymy
Straszny slodziak, a jaki ma charakterek? Nasz jest strasznie przytulankowy, chciałby aby ciągle go tulić i smyrać, chociaż akurat dzisiaj ma focha i pozwala się głaskać tylko M. Generalnie bardziej lubi mnie, ale dzisiaj wstała chyba lewą łapą. Co do dzidzi, to jednym wystarczy jeden raz, a inne pary potrzebują więcej czasu. Ostatnio psiapsióła pocieszała mnie, że słyszała, że przy dzisiejszym skażeniu środowiska, tempie życia i żywności, nawet dwa lata starań to jeszcze żadna anomalia. Ale badania nie zaszkodzą, przynajmniej będziesz spokojna, że pod względem zdrowotnym wszystko ok. Byleby to się nie zmieniło u Ciebie w obsesje, tak jak u mnie:-(
Anisiaj-dokladnie też tak uważam jak ty i Dzoana nie można dac sie zapędzić w kozi róg i omamić sie bo wszyscy mają dzieci ja też musze każdy chce i dla każdego jest odpowiedni czas
nic bez przyczyny sie nie dzieje. Do mnie dzwonila psiapsiółka i mówi że tam kolo niej mieszka taka dzieczyna która ja niestety znam i ma dziecko i poj.....na zamyka to dziecko samo w domu on tak płacze że sąsiedzi go słyszą (chłopczyk ma 8 miesięcy) a ona siksa szuka siedzi z chopakami na ławeczce i sie migdali przed oknami innych sąsiadów co za pi......da nieodpowiedzialna
i dzwoniła do mnie czy mam numer tel do chłopaka z którym ma dziecko bo sąsiedzi sie zkarżą żeby jakaś tragedia sie nie stała