reklama

Nasze sprawy...

reklama
No ja tak ;-) bo nic innego nie mam do roboty :szok: jeszcze nie wiem którą kura wydaje mi się ze ta różowa jest za krótka i za bardzo opięta :sorry: a Ty kupiłaś tablet ? I jak zadowolona?

Różowa jest bardziej elegancka i odpowiednia na wesele. Ale załóż ta, w której lepiej się czujesz:-) A co mąż mówi? Tablet na razie rozgryza, idzie mi ciężko, ale do jutra go rozgryzę

M mnie nie widział w żadnej jeszcze :sorry: tablet to fajna sprawa moim zdaniem chcieliśmy mojej chrześniaczce na komunie kupić bo w zasadzie wszystko ma

A laski to się opuszczają trzeba karniki wprowadzić i tańce hi hi hi

Ja już po woli zmykam też Miłych snów dla każdej z Was :*

Ostatnia edycja:
Martuś włoski bardzo ładne. Obie wersje mi się podobają. Najważniejsze żebyś Ty lepiej się czuła.
sukienka różowa mi się bardziej podoba :)

Suonko, anisiaj, dzoanka podziwiam Was za Wasze podejście. Brawo. Jniestety nie wiele osób tak potrafi - Wiecie, ze trzymam za Was kciuki najmocniej jak się da ? :-):-):-)

Anisiaj moje plany na weekend to wyspać się, bo m wstaje do małego :-)
poza tym moi rodzice wpadną z zapisami jedzenia :-)

Wiolka a Ty gdzie chcesz kupić te buty, bo w mogilanach robią super buty na wymiar, ja tam kupowałem na ślub. Niedrogo i super.
Akces 2 - Pracownia Obuwia Tanecznego i Biżuterii, obuwie taneczne, obuwie na miarę, buty do tańca, buty do łaciny, obuwie ślubne, obuwie wizytowe, buty ludowe, buty historyczne, biżuteria autorska

Dzoana, Marta ja mam tableta bo mój m dostał od swojego ojca , fajna zabawka. Jak chce się szybko skorzystać z neta , ja nie lubię gadżetów , nawet w tel nie mam neta - ale z tabletkach korzystam i podkradam m. :-):-)

Aga miłej imprezie urodzinowej synka

Ja dziś pierwszy raz zostałam sama z synkiem. Przeżyłam.
jak tylko du... Przestanie boleć to powinno być coraz lepiej.

Slodkich snów dla wszystkich

Ostatnia edycja:
Bietka, to moje nastawienie wynikło z konieczności. Sama tylko wiem ile zdrowia psychicznego i łez kosztowały mnie te "starania". Nieraz M nawet nie mówiłam co przeżywałam. Ale jak długo można tak żyć na emocjonalnej huśtawce. Więc skoro nie moge nic na to poradzić to odpuszczam:-) Ja to jestem straszna gadżeciara, jak tylko cos nowego się pojawia to ja juz bym chciała mieć. Dobrze, że mam głos rozsądku w postaci M. Ten tablet co kupiliśmy to nie jakiś full wypas, w zasadzie coś takiego co mogłabym wziąć do torebki i co da mi przetrwać noc w pracy. Do tej pory taszczyłam mojego lapka:wściekła/y: Na razie go rozpracowywuje:-) Fajna taka zabawka:-)
Powiem Ci szczerze, że ja tylko moge sobie wyobrazić ten ból, ale nawet wyobrażenia są niezbyt przyjemne. Szkoda, że dzieciaczki nie mogą wychodzić w jakiś mniej bolesny sposób:-(
Marta, my z M kupiliśmy chrześniakowi na komunię zegarek. Myśleliśmy o jakiś multimediach, ale stwierdziliśmy, że one tak szybko się starzeją, a my chcieliśmy, aby chłopak miał pamiatkę:-)

Jestem byliśmy małą zawieść do mamy u księdza u m w parafi dac tu na zapowiedzi i z teściową jej koleżanke na nasz ślub zaprosić:wściekła/y: nie wiem po jakiego ch....ja mi obca baba na weselu potzrebna ale niech już ją ma isie odp.....li a jutro chce zebyśmy jej drugą pożal sie Boże koleżanke zaprosili dewotki wiejskie mi są tak potrzebne jak sanki w maju:angry:jestem wykończona ide sie kąpać i spac bo rano znowu po te buty jade:crazy: Bietka-jade do wieliczki mam nadzieje że coś tam znajde chce kupić niedrogo buty na malutkim obcasie żeby były wygodne a tanie nie chce mi sie na kraków pchać chce w miare szybko wrócić i mieć z głowy a najlepiej żebym weszła do jednego sklepu i odrazu buty kupila:-) dobranoc kochane

reklama
Dzień dobry ja już nie moge spać:szok:sama jestem w szoku moglabym pospać bo nastka u babci m w pracy a ja nie mogłam już usnąć,widze że pierwsza już jestem wy pewnie śpicie i wejdzie na BB dopiero później w końcu dziś sobota:tak: Bobo-gdzieś ty sie zaszyla na tak długo dalej nad jeziorkiem? Anisiaj-powodzenia na badaniach :-) i &&&&&&&&&&& z dobre wyniki A gdzie sie podziewa 6mama? Anaber mam nadzieje że znajdziesz dzis chwilke żeby sie do nas odezwać i powiedzieć jak sie czujecie:happy:Miłego dnia :rolleyes:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry