Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tablet to fajna sprawa moim zdaniem chcieliśmy mojej chrześniaczce na komunie kupić bo w zasadzie wszystko ma
Na razie go rozpracowywuje:-) Fajna taka zabawka:-)
nie wiem po jakiego ch....ja mi obca baba na weselu potzrebna ale niech już ją ma isie odp.....li a jutro chce zebyśmy jej drugą pożal sie Boże koleżanke zaprosili dewotki wiejskie mi są tak potrzebne jak sanki w maju
jestem wykończona ide sie kąpać i spac bo rano znowu po te buty jade
Bietka-jade do wieliczki mam nadzieje że coś tam znajde chce kupić niedrogo buty na malutkim obcasie żeby były wygodne a tanie nie chce mi sie na kraków pchać chce w miare szybko wrócić i mieć z głowy a najlepiej żebym weszła do jednego sklepu i odrazu buty kupila:-) dobranoc kochane
sama jestem w szoku moglabym pospać bo nastka u babci m w pracy a ja nie mogłam już usnąć,widze że pierwsza już jestem wy pewnie śpicie i wejdzie na BB dopiero później w końcu dziś sobota
Bobo-gdzieś ty sie zaszyla na tak długo dalej nad jeziorkiem? Anisiaj-powodzenia na badaniach :-) i &&&&&&&&&&& z dobre wyniki A gdzie sie podziewa 6mama? Anaber mam nadzieje że znajdziesz dzis chwilke żeby sie do nas odezwać i powiedzieć jak sie czujecie
Miłego dnia