reklama

Nasze sprawy...

reklama
Coś Ty jest tak obcisła że wszystko się odznacza stringi też więc jeśli mam iść w niej to bez majtek :rofl2: ale ona nie jest aż taka krótka żeby mi było coś widać no i nie będę szaleć przecież hi hi

czy w rossman dostanę rjstopki samonośne ?

Ostatnia edycja:
witam sie i ja:-D:-D:-D
kochane ja też nie mogłam spać w nocy,:no:cały czas myślę czy dobrze robimy przeprowadzając się do brata bo to już jest inne miasto i wiąże się ze zmianą szkoły młodemu:crazy::crazy:

Marta włoski śliczne a sukienka według mnie na wesele to ta różowa;-)
Dzoana ja ci kochana nie pomogę bo się zupełnie na tym nie znam
Wiola udanych zakupów:tak:
nie pamiętam co miałam jeszcze napisać, na niczym nie potrafię się skupić:no::no:
a od poniedziałku zaczynam załatwianie wszystkich spraw i pomału trzeba się pakować i przeprowadzać:crazy::crazy:

Marta, tak to jelitówka.
Planujesz kupić pończochy?? nie rajstopy??? bo jeżeli rajstopy to proponuje kupić takie ciążowe, bo mnie w zwykłych było przeokropnie niewygodnie w ciąży i strasznie się męczyłam.
Aga przeprowadza z jednej strony fajna sprawa, można generalne porządki zrobić i powywalać niepotrzebne rzeczy:)

Marta, na pewno są. Sama kiedyś chyba kupowałam:-)
Aga, w sumie ciężka decyzja Ciebie czeka. Ale kilka groszy dodatkowo w kieszeni sie przyda. Obyś tylko nie musiala za rok czy dwa znów szukać nowego mieszkania i zmieniać szkołę młodemu

Witam dziewczynki!
Wiola jestem,ale w ciszy upajałam się radością mojej najstarszej córki.Wczoraj zdążyła złożyć w Jagielonce papiery o akademik(taki z jednoosobowymi pokojami i łazienką),ale co się nastała to jej,wpłaciła 17 zł na indeks i jakiś profesor jej i innym powiedział cyt.:''teraz jesteście państwo studentami.....''Mam nadzieję,że się tam dostanie,a dziś wróciła padnięta jak koń po wyścigach,bo 24 godz na nogach w podróży.
A ja denerwuję się też niespodzianką dla mojego małża,bo jutro ta 40-tka.

Martuś ładnie wyglądałaś w pierwszej wersji kolorystycznej,ale to ty musisz czuć się dobrze.Jeśli zaś chodzi o sukienkę,to różowa bardziej pasuje,ale bez majtek:szok:,Martuś hardcore jesteś kochana,PODZIWIAM!!!

Dzoanko właśnie tego się nie boje tylko tego jak on sobie poradzi ( już kiedyś pisałam że jest pod opieką poradni psychologicznej) a z drugiej strony on nie ma problemów z nawiązywaniem kontaktów jak się go pytaliśmy to mówi ze chce. A z drugiej strony już nie będę płacić tyle za mieszkanie tutaj płacę 1100 czynsz z odstępnym a tam jakieś 400 razem z rachunkami to jest kolosalna różnica

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry