Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No to zawsze 700zł w kieszeni. A skoro młody chce to nie martw się. Poza tym w nowym miejscu też chyba jest poradnia.Dzoanko właśnie tego się nie boje tylko tego jak on sobie poradzi ( już kiedyś pisałam że jest pod opieką poradni psychologicznej) a z drugiej strony on nie ma problemów z nawiązywaniem kontaktów jak się go pytaliśmy to mówi ze chce. A z drugiej strony już nie będę płacić tyle za mieszkanie tutaj płacę 1100 czynsz z odstępnym a tam jakieś 400 razem z rachunkami to jest kolosalna różnica
A nie mogłaś iść do zwykłego lekarza po skierowanie? Ja od ginki dostałam skierowania na wiekszość badań. Fakt, że to dłużej trwa, ale za to mam za darmo. 320zł, hmm strasznie dużo.hej kochane,
ja na chwilkę, bo jedziemy z nucią do weta. badania 320 zł, kocham płacić składki na nfz, żeby potem wszystko robić płatnie...
miłego dnia dziewczynki :***

,to ja wysmialam..dziecko ma miec co pol roku robione echo a tutaj przez jej chorobe ,nie bedzie miala tego badania przez rok ..

Czasem tak wychodzi, że ciężko wejść na BB, sama czasem padam na pysk i marzę jedynie, aby się położyć i nic nie robić. Tym bardziej, że M też chce, żebym zwróciła na niego uwagę, a nie tylko forum i forum;-)