reklama

Nasze sprawy...

reklama
Elfie-wam też życze milego wypadu.Ja byłam po buleczki i coś na bułeczke kupić chciałam na rozklad busa zobaczyć ale jakiś dureń nakleil mi naklejke klubu sportowego i ***** widać co za idioci po tym świecie chodzą:wściekła/y:jak na złość rozkladu tego busa nie ma w inetrnecie złośliwość po prostu niedawno u mnie sie słonko przebijało ale to było chyba tylko chwilowe bo już jest zachmurane i musze parasol z sobą taszczyć:confused2: Pobudka śpiochy:-) Madlen -a ty gdzie sie podziewasz?

Hej dziewczynki, my dopiero wstaliśmy:) dzisiaj muszę posprzątać, a wieczorkiem mieliśmy mieć ognisko ze szwagierkami i teściami. Ale dzieciaki i jedna szwagierka mają brzuchowego wirusa. Na szczęście Kubcio zdrowy. I nie wiadomo do tego jaka pogoda będzie. Puki co słonko świeci.
Miłego dzionka!!

Witam się i ja:-)
Ja jak na złość podczas urlopu budzę się 8.00-8.30 i za chiny ludowe nie chce mi się spać dłużej. A od poniedziałku do pracy i pewnie nie dam rady wstać wcześniej niż o 10:wściekła/y:
Próbowałam wejść na BB z tabletu, ale jak wchodzę z przeglądarki to nie mam możliwości napisania czegokolwiek, a jak z aplikacji na androida to nie mogę znaleźć naszego wątku. Pomoże mi ktoś?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jestem i ja jem śniadanko i piję kakao :)
Wiolka ja też tak mam że jak moge to nie śpię a jak nie mogę to w tedy bym spała a Bobo wraca do nas dzisiaj. Pisałam z nią na fb i jest na bieżąco :tak:
DZonka dasz radę wstać, a może w tablecie nie masz jakiejś funkcji że możesz pisać hm?
Justi u nas chłodno, czyli mają jelitówkę tak ? to nic fajnego i szybko można się zarazić
Elfie udanych zakupów

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry