reklama

Nasze sprawy...

Anaber fajne te imiona Twoich chłopaków. Oliwier też mi się podoba. U nas od początku miał być Bartuś, poszliśmy na usg gdzie lekarz powiedział jaka płeć, więc ja mówie do męża: to co...Kubuś :-) od tak, pomimo że wcześniej nie rozmawialiśmy o tym imieniu. Dla dziewczynki byłby problem, bo mojemu M żadne się nie podobało, które ja zaproponowałam:)

reklama
Kochane, ja na chwilę, bo mam tu beznadziejny net :)

scoti - Anita i Piotrek czekają na Frania lub Zosię ;))))

miłego świętowania Wam życzę, ściskam mocno!

juz jestem,M.kupowal na necie cisnieniomierz,a potem jeszcze sprawdzal swoje rzeczy i tak zeszlo.teraz tata poszedl bawic sie z dziecmi a ja moge tutaj posiedziec..
obiadu dzisiaj nie robie,bo najpierw trzeba zjesc to co jest,tazke mam luzik ;-)
scoti ja dane wpisze na :ninja2:

anaber ja też się upominam o zaproszenie.
Wróciłam od rodziców,oblewania nie było tylko od progu krzyczałam by nie używać przemocy wodnej:-D.
Ja jestem z 19 marca zodiakalna rybka,jak już wcześniej pisałam 39 lat,to dopiero starość hihi.
joweg ja bym poszła do teściowej,bo skoro zaprasza a i tobie będzie lżej(chyba).Bo moja teściowa omija nas szerokim łukiem,ona tylko widzi wnuki od drugiego syna i córki.
Śliczne macie imiona dla dzieciaczków,ja w zanadrzu mam jeszcze Zofia Helena lub Stanisław Stefan(zawsze nadaję dwa imiona).
Jeśli chodzi o seks to o tak,ja zawsze mam ochotę ,tylko mój M czasami wymięka,ale w ciąży,to ja wymiękam i mój ślubny z przyjemnościami do porodu zawsze musiał czekać.Hemoroidów nie miałam i nie mam i żylaków na nogach też nie ma.
I zawsze mój M chciał być przy porodzie,zapierał się i był.Raz nawet wszystko widział,całe krocze i rodzącego się Karolka,bo się wszystko w szybie odbijało.Grrr,a mnie dopiero o tym po czasie powiedział.

Pozdrawiam świątecznie

Szóstkowamam-i Madlen-to fajnie macie że mężowie byli przy porodach mój też sie oferuje że jeśli będę rodzić siłami natury to też będzie przy mnie a jak r wyjdzie w praktyce to sie okaże chyba będę musiała tego laptopa oddać do naprawy bo mi kilka przycisków nie działa :wściekła/y:ja sie przespałam mąż pojechał rodziców odwieść u mnie słoneczko świeci ale zimno jak cholera taka jakaś senna dziś jestem a wam jak popołudnie mija?

witam.wszystkie mamy.ja jestem mamą czwórki dzieciaczków 13,12,4l i 13miesięcy.obecnie pracuję w domu więc mam dużo czasu dla dzieci.mam nadzieje ze mogę dołączyć do pogaduszek przy kawie?pozdrawiam gorąco

Sylwia-witaj,miło będzie poplotkować z nowa koleżanką:-) Madlen-chciałabym bo nie swędzi mnie kieszeń żeby fundować sobie naprawe mam inne wydatki niestety jeszcze pisze jak analfabetka:szok: ee

reklama
my mamy juz zdecydowane bedzie chlopka ja wybieram a maz dla dziewczynki imie :) i koniec !!:)

wiolka23- ja jestem Jowita hehe podobnie jak moja kuzynka Julita hehe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry