anisiaj ja lezalam na patologii z synem wciazy i jakbym miala jesc tylko to,co mi tam dali,to bym umarla z glodu 
malo tego, na 'chwile'przed porodem 2 albo 3 noce<juz nie pamietam
> spedzilam na korytarzu,bo na sali nie bylo miejsca
,to jak szlam na wywolanie,to odsypialam na porodowce
,bo co to za spanie na korytarzu,jak kazdy sie kreci i swiatlo pali sie cala noc 
dopiero jak byla juz wolna sala,ja odespalam to moglam rodzic..ale to juz bylo moje 4te wywolywanie porodu..
sama polozna dziwila sie,ze jak mogli polozyc mnie na korytarzu wiedzac,ze ja do wywolania jestem..i ze powinnam miec sile,a nie byc zmeczona...
na szczescie nie tylko ja spalam poza sala
a ty tyle kasy bulisz co miesiac razem ze swoim,a teraz musisz tyle placic za badania..okradaja ludzi w bialy dzien
Marta zmeczona nie jestem,ale ciesze sie ze malz dzisiaj wpracy

malo tego, na 'chwile'przed porodem 2 albo 3 noce<juz nie pamietam
> spedzilam na korytarzu,bo na sali nie bylo miejsca
,to jak szlam na wywolanie,to odsypialam na porodowce
,bo co to za spanie na korytarzu,jak kazdy sie kreci i swiatlo pali sie cala noc 
dopiero jak byla juz wolna sala,ja odespalam to moglam rodzic..ale to juz bylo moje 4te wywolywanie porodu..
sama polozna dziwila sie,ze jak mogli polozyc mnie na korytarzu wiedzac,ze ja do wywolania jestem..i ze powinnam miec sile,a nie byc zmeczona...
na szczescie nie tylko ja spalam poza sala

a ty tyle kasy bulisz co miesiac razem ze swoim,a teraz musisz tyle placic za badania..okradaja ludzi w bialy dzien

Marta zmeczona nie jestem,ale ciesze sie ze malz dzisiaj wpracy

moje najdroższe w życiu rajstopy
ale trudno
zaraz wam zdjęcie wrzuce:-)oglądałam sukienki dla malej i kawałek jasnej szmaty za 99zł oci......li