reklama

Nasze sprawy...

reklama
Madlen, posprzątane, obiad zjedzony, teraz odpoczywamy, ale musze jakieś ciasto upiec, bo jutro przyjeżdżają moi Rodzice.
Anaber, dobrze, że już wróciłaś
Bobo, witaj Słońce:-)
Szóstkowa mamo, 100 lat dla męża. Super, że wpadłaś na taką niespodziankę dla niego. Ja też zorganizowałam w tym roku dla M przyjęcie niespodziankę, a jaka frajda z wkręcania, że nawet nie pamięta się o urodzinach;-)

6mamo - dobra jesteś :) trzymam kciuki za imprezę!

wiolka - super zakupy :)

bobo - fajnie, że już jesteś :)

anaber - już w domku?

dżoana - u nas też koniec porządków, mam ochotę upiec ciasto rabarbarowe :)

idziemy o 20 na piwo ze znajomymi, a tak mi się nie chce :( marzy mi się weekend w domu, a tu jak nie wesela, to urodziny itp

no i mam już część wyników, wszystko pięknie w normie, a miałam morfologię, glukozę, sód, potas, korztyozl, atch, jakieś cuda na kiju i przeciwciała na tarczycę. na dwa wyniki mam czekać jeszcze do 10 dni. cieszę się z tych, że są dobre :)

Hejka

Witaj bobo, fajnie ze wyjazd się udal

Anaber witamy z powrotem :-) Jak się czujecie?

Anisiaj super, ze wyniki masz OK :-) A jak tarczycy, jakie masz tej i ft4, ft3?

6 mamo życzę udanej imprezki

Dzoana jak tablet, udało się go rozgryzc ?

Wiolka ślicznie zakupy

Martus dziękuje z dnia dzień coraz lepiej się czuje, szwy wciąż mam więc odczuwam dyskomfort ale u nas zrobiło się chłodnej i chyba lepiej wszystko się goi jak jest 25 stopni a nie 45.

Ostatnia edycja:
Anisiaj, wybór padł na Ciasto kakaowe z masą kokosową
Dobrze, że wyniki w normie, bo chyba wcześniej wychodziło Ci coś za wysoko, nie wiem czy dobrze pamiętam. Jak tam sunia? Obrażona za wizytę u weta?
Bietka
, prawie rozgryziony, ale nadal mam problem z pisaniem na forum:wściekła/y: W zasadzie to przez przeglądarkę nie mam klawiatury, a przez androida nie potrafie wejść na wątek:wściekła/y:

wrocilam i nie mam weny na nic hihi :) podobno ma byc pogoda do kitu jeszcze jakis czas wiec wspolczuje ludziom co wczasy powykupywali
dzoanko kupilas tableta?
anisiaj milo sie tak spotkac ze znajomymi ale co za duzo to nie zdrowo hihi:) ciesze sie ze wyniki dobrze:)
bietka jak syneczek? noce przesypia?

dżoana - no to mamy wieczór ciast :) tarczycowe wyniki miałam złe w ciąży, teraz też nie są idealne i endo powiedziała, że z takim obciążeniem w wywiadzie (mama Hashimoto, babcia - mama mamy też) plus po poronieniu, muszę dodatkowo badać tarczycę i pewnie będę na hormonach. musi tylko mieć wszystkie moje badania, żeby ustalić dawkę leku. no więc jak dostanę te dwa za 6 dni, to zaraz do niej lecę.

a sunia się nie gniewa, ona nas uwielbia za wszystko (jak to pies;)) musimy tylko jej zrobić badania i czekać na diagnozę

bobo - dokładnie! już mam dość tych spotkań :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry