reklama

Nasze sprawy...

reklama
jestem po pracy, wlasnie wcinam kolacje... Stwierdzam ze brzuchol musial mi sporo urosnac bo juz nawet klienci gratuluja, pytaja ile do rozwiazania i mowia zebym na siebie uwazala;-)

Wczoraj wynieslismy Mayi lozko do jej pokoju, juz pare miesiecy ladnie zasypiala sama w lozeczku, wiec zaryzykowalam pierwsza noc jakos przezylam, napoczatku budzila sie co godzine ze strasznym placzem ale po 2 spala juz spokojnie do 8 rano, mam nadzieje ze szybko sie przyzwyczai:-)

Ciasto już w lodówie, jeszcze jutro poleję czekoladą i z głowy.
Madlen, ja również nie mam pojęcia jak wysłać na forum zdjęcia z telefonu bez użycia kompa:-( Wiem tylko, że na fejsie jest opcja, że przy otwartej aplikacji można zrobić zdjęcie telefonem i ono automatycznie pojawia się na stronie.
Scoti, to już chyba odpowiedni moment na większy brzuszek;-) Nie męczysz się za bardzo w pracy? W końcu dużo czasu spędzasz na nogach:-( No to z Myi zuch dziewczyna:tak: Gratulacje:-)

dzoana czasem jest ciezko szczegolnie ze sa wakacje i ludzi pelno, ale wystarczy jedno slowo i daja mi lzejsza prace.
Mysle ze juz napoczatku wrzesnia wezme kilka tygodni urlopu i po nim odrazu maciezynski, narazie musze czekac jeszcze 3 tygodnie na odpowiedz z primarka

Bobo zazdroszcze urlopu:-p
ciekawe jak marta sie bawi

Dzoana ze z tel mozna na fb to wiem,bo nawet dzisiaj wrzucilam..myslalam,ze tak samo mozna na bb ..zawsze to wygodniejsze i szybsze..
w moim poprzednim tel mam ponad 1000zdjec a tylko polowa z tego w kompie..
musze wkoncu sie za to zabrac i pozgrywac wszystkie..
Scoti tutaj zawsze ruch,niewazne jaka pora roku czy dnia :-D,bo oni uwielbiaja zakupy..
dobrze ze daja ci lzejsza prace ;-)

Jestem pojechaliśmy do mamy zobaczyć jak sie mała sprawuje jak nas tylko zobaczyła to mówi chyba po mnie nie przyjechaliście bo ja do jutra zostaje:-D później zahaczyliśmy sie o znajomych pośmialiśmy sie oglądaliśmy komedie razem fajnie bylo:-) 6mamo-wszystko sie pięknie uda,a mąż będzie szczęśliwy że ma taką cudowną żone:tak: Anisiaj-robiłaś sobie tą glukoze co trzeba ją wypić?super że badania wyszły dobrze a z tarczycą po prostu musisz mieć ręke na pulsie Bietka-jeszcze troche i już mechanicznie będziesz sie budziła do karmienia malego nawet będziesz umiala sie wyspać wszystko kwestia przyzwyczajenia,a w ciągu dnia podsypiaj razem z małym;-) Marta tam pewnie hula ino szumi:tak: Anaber jeszcze troszke i mam nadzieje będziecie z nami Dobranoc kochane

reklama
witam się i ja :)

madlen
- nie mam pojęcia z tymi zdjęciami, więc nie mogę pomóc :(

scoti - dbaj o siebie, chociaż pewnie najlepiej by było jakbyś miała już spokój od pracy

wiolka - robiłam zwykłą glukozę z krwi, tak mi kazała endo

bobo - za dobrze masz z tym mężem ;)

u nas po imprezowy poranek, dzisiaj jestem anty towarzyska i mam dość ludzi ;) M na spacerze z psem, a ja mam za to zrobić śniadanie - nie ma lekko ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry