• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
jestem po pracy, wlasnie wcinam kolacje... Stwierdzam ze brzuchol musial mi sporo urosnac bo juz nawet klienci gratuluja, pytaja ile do rozwiazania i mowia zebym na siebie uwazala;-)

Wczoraj wynieslismy Mayi lozko do jej pokoju, juz pare miesiecy ladnie zasypiala sama w lozeczku, wiec zaryzykowalam pierwsza noc jakos przezylam, napoczatku budzila sie co godzine ze strasznym placzem ale po 2 spala juz spokojnie do 8 rano, mam nadzieje ze szybko sie przyzwyczai:-)

Ciasto już w lodówie, jeszcze jutro poleję czekoladą i z głowy.
Madlen, ja również nie mam pojęcia jak wysłać na forum zdjęcia z telefonu bez użycia kompa:-( Wiem tylko, że na fejsie jest opcja, że przy otwartej aplikacji można zrobić zdjęcie telefonem i ono automatycznie pojawia się na stronie.
Scoti, to już chyba odpowiedni moment na większy brzuszek;-) Nie męczysz się za bardzo w pracy? W końcu dużo czasu spędzasz na nogach:-( No to z Myi zuch dziewczyna:tak: Gratulacje:-)

dzoana czasem jest ciezko szczegolnie ze sa wakacje i ludzi pelno, ale wystarczy jedno slowo i daja mi lzejsza prace.
Mysle ze juz napoczatku wrzesnia wezme kilka tygodni urlopu i po nim odrazu maciezynski, narazie musze czekac jeszcze 3 tygodnie na odpowiedz z primarka

Bobo zazdroszcze urlopu:-p
ciekawe jak marta sie bawi

Dzoana ze z tel mozna na fb to wiem,bo nawet dzisiaj wrzucilam..myslalam,ze tak samo mozna na bb ..zawsze to wygodniejsze i szybsze..
w moim poprzednim tel mam ponad 1000zdjec a tylko polowa z tego w kompie..
musze wkoncu sie za to zabrac i pozgrywac wszystkie..
Scoti tutaj zawsze ruch,niewazne jaka pora roku czy dnia :-D,bo oni uwielbiaja zakupy..
dobrze ze daja ci lzejsza prace ;-)

Jestem pojechaliśmy do mamy zobaczyć jak sie mała sprawuje jak nas tylko zobaczyła to mówi chyba po mnie nie przyjechaliście bo ja do jutra zostaje:-D później zahaczyliśmy sie o znajomych pośmialiśmy sie oglądaliśmy komedie razem fajnie bylo:-) 6mamo-wszystko sie pięknie uda,a mąż będzie szczęśliwy że ma taką cudowną żone:tak: Anisiaj-robiłaś sobie tą glukoze co trzeba ją wypić?super że badania wyszły dobrze a z tarczycą po prostu musisz mieć ręke na pulsie Bietka-jeszcze troche i już mechanicznie będziesz sie budziła do karmienia malego nawet będziesz umiala sie wyspać wszystko kwestia przyzwyczajenia,a w ciągu dnia podsypiaj razem z małym;-) Marta tam pewnie hula ino szumi:tak: Anaber jeszcze troszke i mam nadzieje będziecie z nami Dobranoc kochane

reklama
witam się i ja :)

madlen
- nie mam pojęcia z tymi zdjęciami, więc nie mogę pomóc :(

scoti - dbaj o siebie, chociaż pewnie najlepiej by było jakbyś miała już spokój od pracy

wiolka - robiłam zwykłą glukozę z krwi, tak mi kazała endo

bobo - za dobrze masz z tym mężem ;)

u nas po imprezowy poranek, dzisiaj jestem anty towarzyska i mam dość ludzi ;) M na spacerze z psem, a ja mam za to zrobić śniadanie - nie ma lekko ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry