reklama

Nasze sprawy...

Hej kochane :)
wczoraj już nie zaglądnęłam ale popołudniu pojechaliśmy dopiero do centrum handlowego na zakupy udało nam się kupić Oli adidaski w CCC zmieniłam też kolorek na taki coś pomiędzy rudym a czerwonym :)
ogólnie zakupy dość udane tylko wczoraj padła nam myszka od laptopa i jestem zdruzgotana z tego powodu bo bez myszki to jak dla mnie bez ręki, wczoraj ciągle mi coś na lapku szwankowało i nie mogłam nawet nic napisać. Znikam na śniadanko a potem idziemy na giełdę handlową :)
udanego dnia

reklama
Dzień dobry nas Nastusia obudziła telefonem czy tatusiowi smakowało leczo które wczoraj z babcią gotowała(kroila sama papryke na leczo)za niedługo to ją dźwigiem z kuchni nie wyrzuce:-Dwyspalam sie dziś jedziemy do rodziców moich na obiadek:-p Bobo-ty to masz z tym mężęm swoim rarytasy:tak: Marta-a ty weselicho odsypiasz? Anisiaj-głowa nie boli po wczorajszym?ja jak kiedyś z koleżanką sie uraczyłam winem (3 butelkami)a na ogół wina nie pijhe to myślałam że na drugi dzień umre tak sie okropnie czułam powidzialam wina nigdy więcej nie tkne:no: Elfie-ja nie używam przy lapku zwyklej myszki jakoś tak sie przyzwyczaiłam to fajnie że mautkiej butki zakupiliście:-) milego dnia;-)

Witajcie

Madlen pytałam o szwy ostatnio, powiedziała ze same się rozpuszcza, ale ma być w czwartek lub piątek więc zapytam ponownie. Do lekarza nie pójdę bo mój jest na urlopie a innemu się nie oddam :-D:-D:-D

Bobo Ty to masz dobrze z mężem ja teraz wcinam płatki z mlekiem bo najszybciej się robi :-D

Anisiaj życzę udanej niedzieli, odpocznij od ludzi :-)

Wiolka do mnie dziś rodzice przyjadą z obiadkiem :-)

Scoti no pomysl o urlopie i odpoczynku, najważniejsze ze dobrze się czujesz :-)

Elfie miłego dnia.

Dzień dobry:-D:-D:-D
Miłej niedzieli wam życzę:-D:-D:-D:-D

U mnie dziś małe przyjęcie, moje dziecko kończy 8 lat:szok::-D

Anisiaj super że wyniki ok
Wiola to odpoczywaj
6 mamo udanej imprezy niespodzianki
Bietka dziewczyny maja rację,spij ile możesz razem z małym, zazdroszczę bo ja się w dzień już nie wyśpię razem z młodym bo przy dwójce dzieci zawsze coś do zrobienia a to obiad jak przyjdą ze szkoły a to pranie i tak na okrągło, także odpoczywaj kochana ile możesz
Elfi miłego dnia
Bobo ale cie ten mąż rozpieszcza, i prawidłowo tak ma być
Madlen jak się czujesz??
Scoti nie przemęczaj się za bardzo w pracy

Dzień dobry nas Nastusia obudziła telefonem czy tatusiowi smakowało leczo które wczoraj z babcią gotowała(kroila sama papryke na leczo)za niedługo to ją dźwigiem z kuchni nie wyrzuce:-Dwyspalam sie dziś jedziemy do rodziców moich na obiadek:-p Bobo-ty to masz z tym mężęm swoim rarytasy:tak: Marta-a ty weselicho odsypiasz? Anisiaj-głowa nie boli po wczorajszym?ja jak kiedyś z koleżanką sie uraczyłam winem (3 butelkami)a na ogół wina nie pijhe to myślałam że na drugi dzień umre tak sie okropnie czułam powidzialam wina nigdy więcej nie tkne:no: Elfie-ja nie używam przy lapku zwyklej myszki jakoś tak sie przyzwyczaiłam to fajnie że mautkiej butki zakupiliście:-) milego dnia;-)

wioluś - nie boli, wypiłam tylko 1 piwko i to takie babskie cytrynowe, co ma 2%alk :) no a jak to leczo?:)
Hej kochane :)
wczoraj już nie zaglądnęłam ale popołudniu pojechaliśmy dopiero do centrum handlowego na zakupy udało nam się kupić Oli adidaski w CCC zmieniłam też kolorek na taki coś pomiędzy rudym a czerwonym :)
ogólnie zakupy dość udane tylko wczoraj padła nam myszka od laptopa i jestem zdruzgotana z tego powodu bo bez myszki to jak dla mnie bez ręki, wczoraj ciągle mi coś na lapku szwankowało i nie mogłam nawet nic napisać. Znikam na śniadanko a potem idziemy na giełdę handlową :)
udanego dnia

miłego dnia :)

Witajcie

Madlen pytałam o szwy ostatnio, powiedziała ze same się rozpuszcza, ale ma być w czwartek lub piątek więc zapytam ponownie. Do lekarza nie pójdę bo mój jest na urlopie a innemu się nie oddam :-D:-D:-D

Bobo Ty to masz dobrze z mężem ja teraz wcinam płatki z mlekiem bo najszybciej się robi :-D

Anisiaj życzę udanej niedzieli, odpocznij od ludzi :-)

Wiolka do mnie dziś rodzice przyjadą z obiadkiem :-)

Scoti no pomysl o urlopie i odpoczynku, najważniejsze ze dobrze się czujesz :-)

Elfie miłego dnia.

dzięki, odpoczywam :) fajnie, że masz taką pomoc od rodziców i teściowej (albo ja tak wywnioskowałam ;))

Dzień dobry:-D:-D:-D
Miłej niedzieli wam życzę:-D:-D:-D:-D

U mnie dziś małe przyjęcie, moje dziecko kończy 8 lat:szok::-D

Anisiaj super że wyniki ok
Wiola to odpoczywaj
6 mamo udanej imprezy niespodzianki
Bietka dziewczyny maja rację,spij ile możesz razem z małym, zazdroszczę bo ja się w dzień już nie wyśpię razem z młodym bo przy dwójce dzieci zawsze coś do zrobienia a to obiad jak przyjdą ze szkoły a to pranie i tak na okrągło, także odpoczywaj kochana ile możesz
Elfi miłego dnia
Bobo ale cie ten mąż rozpieszcza, i prawidłowo tak ma być
Madlen jak się czujesz??
Scoti nie przemęczaj się za bardzo w pracy

no to wszystkiego naj naj :)

my zmykamy na rowery i oglądać samochody. M się uparł, że mam uczestniczyć w wyborze nowego, a przecież mnie ciekawi tylko jego wygląd i kolor ;)

miłego dnia!!!

p.s. Marta pewnie jeszcze odsypia?:)))

a ciekawe czy Anaber już w domku?

Jestem Kochane, jestem właśnie wstałam. Wesele fajne na prawdę dużo młodych tzn dużo znajomych z podstawówki :-) siedzieliśmy przy stole akurat m nie miał z kim pic więc pił sam ja wracałam. Grała orkiestra można powiedzieć rodzinna bo ojciec z 3 córkami i synem ale głosy mieli boskie. Jedzonko pycha właściwie standardowo a dodatkiem był szwedzki stół gdzie można było zjeśc ogórka małosolnego i kiełbaski własnej roboty :-) sukienkę ubrałam tą drugą a to dlatego że tamta jak szłam to mi tyłek było widać tak mi się podwijała. Troszkę potańczyłam ale na końcu już mnie plecy bolały. Zajechaliśmy do domku o 3 ;-)
Był jeszcze taki konkurs z podawaniem pudełka np. że ten kto trzymał miał podać panu z najdłuższym nosem, dalej pani z ładnymi nogami, no i na koniec z największym biustem i z zgadnijcie do kogo przyszli - do mnie ale mi było wstyd masakra chyba buraka na twarzy zrobiłam bo go poczułam.

Ja idę teraz pod prysznic kochane dajcie jakiegoś skróta proszę co się działo

No wiolka mam cudownych rodziców, tata zrobił leczo, usmazyl sznycle i schab, mam obiad na cały tydzień :-)

Anisiaj kochana ja mogę liczyć tylko na rodziców. Są wspaniali. Bardzo mi pomagają, są dwa razy w tygodniu. Zakupy zrobią, obiad ugotuja, mama zajmie się malutkim, ja w tym czasie psa wyprowadze i wezmę prysznic.

Kochana , kochane dziewczynki może Ty - Wy mi doradzicie : moi teściówie widzieli wnuka raz. Nie żebym tęsknils za nimi. Ale oni nawet nie dzwonią i nie pytają o niego. Ja im absolutnie nie zabraniam kontaktów. Widzę ze mojemu m jest przykro, bo moi rodzice są na każde zawołanie, o co bym ich nie poprosiła, nie są zamożni a ostatnia złotówkę wydadzą na Igora. Kupili mu leżączek bujaczek, pozytywke do łóżeczka, teraz zrobiło się chłodno więc kupili mu dwa dresy na spacery, ogólnie raz w tygodniu wydają na nas okolo200 zł. Nie mówiąc o zakupachspozywczych. Moi teściowej to typ zimnych zamożnych ludzi, nie wzięli nawet Igora na ręce, poprosiłam teściowa o zakup płynu do prania biały jeleń koszt 8 zł i wiecie co, mój m musiał jechać i oddać jej te 8 zł. :szok::szok::szok: A przecież to płyn dla Igora.
stac ich na wszystko, a nie pomagają nam w ogóle.
moze ja jestem jakaś dziwna ? Może zbyt dużo oczekuje? Przecież jesteśmy dorośli mamy 2 pensje i nie powinnam spodziewać się cudów?
Kurcze inaczej sobie wyobrażałem kontakt Igora z dziadkami.
Mojemu m jest przykro... Dlatego nie draze tematu...
Czy ja zle do tego podchodzę?

Aha chciałam napisać ze w 9 m-mu kiedy zbieralismy kasę na wyprawie i szykowalismy pokoik to teść kupił mojemu m tableta Apple, za ok 3 tys. Ja się pytam po co ? Te3 tys to ja bym spozytkowala na tyle rzeczy dla Maluszka ze szok, a tak mamy gadżet w domu. Brak myślenia, inaczej nie umiem tego nazwać.

Ostatnia edycja:
Bietka to przykre że Twoi teście są tacy "zimni" i w cale źle nie patrzysz po prostu są tacy i już ich nie zmienisz. Mojej mamy teście ( moi dziadkowie) są tacy sami przyjechali zobaczyć mnie i wzięli bilety za autobus mama musiała im oddać za nie. To jest bezczelność ale dobrze że Twoich rodziców masz bardzo blisko i dają Ci takie bezcenne wsparcie.
Bobo dobrze że wróciłaś
6mamo aby się udała impreza

i nie pamiętam co miałam napisać jeszcze

reklama
bietka - ja myślę, że to może być tak, że Twój M to ich "synuś", a Wasze dziecko to już "synuś jej". Kiedyś wieki temu była taka teoria socjobiologiczna, w myśl której dziadkowie bardziej kochali dzieci swojej córki, bo mieli pewność, że jest jej, a dzieci syna na zasadzie "Mother’s baby, Father’s maybe". Oczywiście dzisiaj nikt już nie posądza synowej o zdrady, ale takie naleciałości zostają w psychice. Zobacz kupili tablet synusiowi, a nie wnukowi, może nie mogą się pogodzić z tym, że teraz M ma swoją rodzinę, a oni już nią nie są (tzn nie są tą najważniejszą?). Ja myślę, że warto dać sobie czas, miłości nie wywalczycie na siłę, wiem, że Twojemu M musi być przykro, ale to tym bardziej umocni go w przekonaniu, jak ważni jesteście Ty i Igor i jak bardzo musi o Was dbać.

Twoi rodzice to skarb, to jest najważniejsze. A za płyn niech sobie teściowie wsadzą to 8 zł w dupę. Zobaczysz jak Igor urośnie, że wtedy będą żałować, że nie zadbali o więź z nim i będą się dziwić, dlaczego Mały ciągnie tylko do jednych dziadków.

Marta - grunt, że się dobrze bawiłaś, co tam konkurs ;) A jak M się spisał?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry