elfie
Aktywna w BB
Hej kochane 
wczoraj już nie zaglądnęłam ale popołudniu pojechaliśmy dopiero do centrum handlowego na zakupy udało nam się kupić Oli adidaski w CCC zmieniłam też kolorek na taki coś pomiędzy rudym a czerwonym
ogólnie zakupy dość udane tylko wczoraj padła nam myszka od laptopa i jestem zdruzgotana z tego powodu bo bez myszki to jak dla mnie bez ręki, wczoraj ciągle mi coś na lapku szwankowało i nie mogłam nawet nic napisać. Znikam na śniadanko a potem idziemy na giełdę handlową
udanego dnia
wczoraj już nie zaglądnęłam ale popołudniu pojechaliśmy dopiero do centrum handlowego na zakupy udało nam się kupić Oli adidaski w CCC zmieniłam też kolorek na taki coś pomiędzy rudym a czerwonym
ogólnie zakupy dość udane tylko wczoraj padła nam myszka od laptopa i jestem zdruzgotana z tego powodu bo bez myszki to jak dla mnie bez ręki, wczoraj ciągle mi coś na lapku szwankowało i nie mogłam nawet nic napisać. Znikam na śniadanko a potem idziemy na giełdę handlową
udanego dnia
wyspalam sie dziś jedziemy do rodziców moich na obiadek
Bobo-ty to masz z tym mężęm swoim rarytasy
Marta-a ty weselicho odsypiasz? Anisiaj-głowa nie boli po wczorajszym?ja jak kiedyś z koleżanką sie uraczyłam winem (3 butelkami)a na ogół wina nie pijhe to myślałam że na drugi dzień umre tak sie okropnie czułam powidzialam wina nigdy więcej nie tkne
Elfie-ja nie używam przy lapku zwyklej myszki jakoś tak sie przyzwyczaiłam to fajnie że mautkiej butki zakupiliście:-) milego dnia;-)