reklama

Nasze sprawy...

reklama
Jestem kobiety wykończona maratonem po sklepach kupiłam i prawie sie ugotowałam bo ubrałam długie spodnie dupsko mi sie zaparzyło:wściekła/y:mam waty napchane lato a ja w spopdniach długich pojechałam :angry:kupilam sobie sandałki w jasnym kolorze ecri albo śmioetankowy coś takiego z cyrkoniami malymi na przodzie później przynajmniej gdzieś te buty założe jak już były ładne buty to obcas taki że nogi by mi w tyłek weszły:sorry:zaraz wam zdjęcie wrzuce:-)oglądałam sukienki dla malej i kawałek jasnej szmaty za 99zł oci......li:no:bez ozdób bez niczego sam materiał:wściekła/y:chyba kupie jej zwyklą ładną sukieneczke bo kiedyś widziałam taką sukienusie ładną ale to był rozmiar 92 więc zamale
Wiola, czasem jak patrzę na ceny ciuchów dla dzieci to zastanawiam się jak Ci sprzedawcy je wyceniają. Niektóre to nawet nie wyglądają ładnie, a o jakości materiału nawet nie wspomnę.
Marta, to tylko szalonej zabawy Ci życzę:-)
Madlen, to w takim razie dalej będę kombinować, może coś wykombinuję:-)
Zabrałam się z M za sprzątanie dlatego tak jestem i nie jestem:-)

byłam za tą sukienka obleciałam wszystkie sklepy z rzeczami dla dzieci i kupiłam w końcu :-)bylam w jednym sklepie i widziałam ładne sukienki bardzo a 130zł:szok:to była typowa sukienka na wesele wywale 130zł raz w niej wyjdzie bo w tym roku mamy jedno wesele nasze a w przyszłym roku moze już w nią nie wejść i kasa stracona kupiłam taką że jeszcze po weselu w niedziele jej normalnie założe nie ide dzis już niegdzie mam dość zakupów:sorry: Dzoana-dokładnie jakieś durnie układają cenniki odzieży dla dzieci:wściekła/y: Marta-dziś macie to wesele?:eek: Aga-moze lepiej akurat nowe otoczenie na dzieci wpłynie;-) 6mamo-napewno wszystko sie uda i będzie mąż zadowolony gratuluje córki studentki:tak: zdjęcia na grupie ja sie chwilke prześpie bo m z pracy wraca i za niedługo trzeba mu obiad dać więc dychne póki mam chwile spokoju zajrze później

Ostatnia edycja:
Wiola, zarówno sukienka jak i butki są super. A sukienka moim zdaniem w sam raz dla dziecka na wesele. Wygląda na wygodną w noszeniu, w przeciwieństwie do niektórych typowo weselnych:-)

Dzoana juz posprztane ?
Wiola zaraz lukne,co ty tam kupilas ;-)
dziewczyny,czy mozna z tel dodac zdjecie na grupe ,jesli tak to jak to zrobic ?,bo ja kombinowalam,ale cos mi nie wychodzi :no:

jestem dziewczynki:)
ale sie za wami stesknilam:( w tym lesie net tak chodzil ze jak chcialam wejsc na forum to stronka mi sie 15 min otwierala wiec zrezygnowalam. dzies wrocilismy wlasnie piore druga pralke prania, rodzice pojechali dalej tzn do cioci z pozniej znow gdzies w Polske pojada. pogoda okropna co chwila leje a to slonce i taka dupowata ta pogoda. nad jeziorkiem bylo fajnie nie bylo przez ostatnie 2 dni pogody ale samo to ze czlowiek nie siedzial w domu duzo dalo:)
milego dnia laleczki moje :)

Dzoana-szukałam w miare takiego mniej "sztucznego" materialu żeby w razie upału po prostu skora oddychała a nie kapał z niej pot :-)ciesze sie że uważasz ze buty fajne Madlen to kukaj Bobo-super ze wrócilaś zawsze to jakaś odmiana to poodychalyście z Juleczka świezym powietrzem:tak:ale nie ma jak z nami pusto tu bez was było:happy:

reklama
Bobofrutku witaj,nareszcie jesteś!!!
Wiola ta sukienusia jest rewelacyjna,butki też są świetne-tylko na moje kajaki eleganckich butów nie ma,buuu wyłącznie kamasze!

Dziewuszki ale jaja!!!Mój małż dosłownie przed chwilką zapytał mnie czy zapraszamy kogoś na jego 40-tkę.No mnie trochę zatkało,ale odpowiedziałam,że nie mamy kasy na torta i napoje,a nie przyjmiemy gości przy babce marmurkowej z malinami(upiekłam przed chwileczką) i wielobarwną galaretką z malinami(zaraz zrobię) i faworkami(które też za chwilkę będę robić).Wparłam jemu ciemnotę,że sami sobie poświętujemy z dziećmi i że ciasto,galaretka i faworki nam wystarczą.Hehe chyba uwierzył i zrobił smutną minę.Uff przez chwilę myślałam,że się wyda niespodzianka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry