Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wiola, czasem jak patrzę na ceny ciuchów dla dzieci to zastanawiam się jak Ci sprzedawcy je wyceniają. Niektóre to nawet nie wyglądają ładnie, a o jakości materiału nawet nie wspomnę.Jestem kobiety wykończona maratonem po sklepach kupiłam i prawie sie ugotowałam bo ubrałam długie spodnie dupsko mi sie zaparzyłomam waty napchane lato a ja w spopdniach długich pojechałam
kupilam sobie sandałki w jasnym kolorze ecri albo śmioetankowy coś takiego z cyrkoniami malymi na przodzie później przynajmniej gdzieś te buty założe jak już były ładne buty to obcas taki że nogi by mi w tyłek weszły
zaraz wam zdjęcie wrzuce:-)oglądałam sukienki dla malej i kawałek jasnej szmaty za 99zł oci......li
bez ozdób bez niczego sam materiał
chyba kupie jej zwyklą ładną sukieneczke bo kiedyś widziałam taką sukienusie ładną ale to był rozmiar 92 więc zamale
to była typowa sukienka na wesele wywale 130zł raz w niej wyjdzie bo w tym roku mamy jedno wesele nasze a w przyszłym roku moze już w nią nie wejść i kasa stracona kupiłam taką że jeszcze po weselu w niedziele jej normalnie założe nie ide dzis już niegdzie mam dość zakupów
Dzoana-dokładnie jakieś durnie układają cenniki odzieży dla dzieci
Marta-dziś macie to wesele?
Aga-moze lepiej akurat nowe otoczenie na dzieci wpłynie;-) 6mamo-napewno wszystko sie uda i będzie mąż zadowolony gratuluje córki studentki
zdjęcia na grupie ja sie chwilke prześpie bo m z pracy wraca i za niedługo trzeba mu obiad dać więc dychne póki mam chwile spokoju zajrze później
ale nie ma jak z nami pusto tu bez was było