reklama

Nasze sprawy...

reklama
Elfie, ja jestem mega szczęśliwa, kiedyś (za czasów studiów chyba) kupiłam farbki "wesołe żelki", niestety gdzieś mi się zgubiły, a były super, duży wybór kolorów i duże tubki (50ml). Teraz znów mnie wzięło na malowanki na szkle i szukałam po sklepach, ale są tylko na allegro po 5,90zł/szt, więc podziękowałam. W Tesco znalazłam ich mniejszą wersję (10,5ml) i skromniejszą pod względem kolorów (z innej firmy: Koh in noor). Kosztowały mnie 12,90zł/zestaw 6 sztuk (2 kolory do konturów i 4 kolory do wykańczania). Są niby jeszcze większe zestawy (12 kolorów) i większe tubki z innymi kolorami, ale nie w Tesco. Szukałam na necie i są dostępne, ale niestety nie we Wrocławiu:-(
Marta, film taki sobie, horror klasy B, ale były tańsze bilety to sobie poszliśmy. Samo leczenie kanałowe nie boli, bo taki ząb już jest martwy. Natomiast ja miałam zapalenie w tym zębie i zrobił mi się ropień koło zęba (przepraszam za dosadne stwierdzenie), więc to samo w sobie boli. No i wczoraj przesiedziałam na fotelu ponad godzinę, więc po miałam dość wszystkiego.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Marta-jak znalazł mam nadzieje że wtedy będzie więcej mówić do siostry niż do mnie:-D a to ty do fryzjera jedziesz ja myślałm że fryzjerka do domu przyjeżdża ja nienawidze siedzenia w salonie dlatego koleżanka fryzjerka przyjeżdża do mnie i w domu mi z włosami robi Dzoana ja leczyłam jeden ząb kanałowo jak byłam w ciaży bez znieczulenia nie bolało ale po 5 latach sie złamał:no:dentystka ztwierdzila ze i tak długo wytrzymal ja nie cierpie siedzenia z otwarta buzią u ventysty i jeszcze jak mi wacików napcha masakra:eek:

Wiolka ja tak myślałam że ona do mnie przyjedzie ale stwierdzila ze ja mam do niej no to w sumie git bo nie będę sobie bałaganu robic :-D
Dzona to dzielna jestes tyle wysiedziec u dentysty :angry: a co do horrorów to nie lubie bo się boję :sorry:

Wiola, mi się wydaje, że trwałość zębów zależy generalnie od osoby. Mam kilka zębów, które były leczone kanałowo i najstarszy ma chyba z 15 lat. A jednego to mam w zasadzie taką skorupkę wypełnioną plombą i w każdej chwili może mi się rozpaść, ale na razie się trzyma, więc się nie przejmuję:-)
Ja wiem Martuś, że Ty nie gustujesz w hororach:-D Ale widziałam zapowiedzi fajnych filmów

Ostatnio edytowane przez moderatora:
MarTaSx no ja wolę rano posprzątać i potem korzystać z dnia bo po południu to mi się już nic nie chce robić.
Dzoana.a no to muszę wybrać się do Tesco niestety mam do niego dość daleko bo jakieś 5km bo mieszkam w jednym końcu miasta a Tesco mamy w drugim końcu niestety, może jutro się wybiorę bo dzisiaj idę w przeciwnym kierunku

w ogóle wczoraj wieczorem pojechałam do ginekologa bo miałam odebrać receptę i wczoraj powinnam wziąć tabletkę no ale niestety lekarz jeszcze przyjmował i nie wypisał recept przyjmuje on ogólnie do 18 ja byłam po 19 i jeszcze miał sporo pacjentek ale nie w tym rzecz, pytam "pielęgniarki" w rejestracji czy są recepty a ta do mnie dziewczynko lekarz jeszcze przyjmuje jutro przyjdź a nie dzisiaj o tej godzinie olałabym to gdyby nie olewający stosunek bo siedziała przed komputerem plotkowała z inną pielęgniarką o ślubie Wiścniewskiego z Tajnerową przy czym gdy do mnie mówiła to nie oderwała wzroku od monitora. Powiedziałam jej, że nie jestem dziewczynką i jak jest w pracy to powinna się tym zająć co należy do jej obowiązków a nie plotkowaniem i oglądaniem zdjęć w internecie i że życzę jej aby też ją traktowano tak olewająco jak ona traktuje pacjentów tej kliniki. to było kolejne ścieńcie z tą babą bo zawsze jak ide to na nią trafiam i zawsze jest to samo .

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry