• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Marta, to zapraszam zapraszam:tak:
Aga, znów zaczynacie mówić o jedzeniu: pizza, kebab, mniam. Mój M robi pyszną pizze, chyba go w sobotę ładnie poproszę

Marta wejdz w swoj profil,potem panel kontlolny i na dole po lewej stronie masz zalacznkiki,kliknij wto i wyskocza wszystkie twoje zdjecia jakie i gdzie wkleilas.i te ktore chcesz usunac,z boku bedzie taki maly kwadracik,zaznacz go i zrob usun
mam nadzieje,ze dobrze wytlumaczylam
a wczoraj jakbym cos czula,chcialam usunac swoje posty...teraz ilona powinna to zrobic,ale zamisat tego woli szukac afery..chyba nadmiar wolnego czasu jej dokucza;)

MartaSx musisz wejść w swój profil pozniej panel kontrolny i na samym dole masz zalączniki i tam usuń ye z szalonych i bedziesz musiala dodac na nowo bo tak bedziesz miala te opisy

Madlen ale sie zgralyśmy :-)

Madlen, mi się wydaję, że generalnie na starym watku nie udało nam sie bliżej poznać, bo tam było pełno dziewczyn i ciężko było nadążyć, kto, dlaczego i kiedy. Ten wątek jest bardziej przytulny

reklama
marta nie ma za co ;-)
ja tez na razie uciekam,jak dopcham sie pozniej do kompa,to zajrze..a jak nie to jutro,ale tez pozniej bo M.ma wolne i wybywamy zdomku,poki jest pogoda a smyki maja ostatni wolny dzien
wejde chociaz na chwile zobaczyc,co u wiolki ;-)
buziaki dla was :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry