• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Wysyłam na grupę Wam parę zdjęć - dużo tego
Mnie coś głowa dziś boli od rana wypiłam słabą kawkę i teraz znów zaczyna mnie bolec

Dziewczyny jutro odbieram prawko nie wychodzić na ulice hi hi hi

reklama
marta super zdjecia :) to od jutra smigasz po poznaniu? super :) jak u promotora? zyjesz wiec zle nie bylo co? jak tylko bedziesz miec sms od wiolki to pisz nam
oby wiolka szybko dala znac ze jest z nia i z dzidza ok :)

dziewczyny,czy wy pousuwalyscie wasze zdjecia z tej grupy co nas ilonka usunela ??? jesli nie to zrobcie to,bo postow juz nie pousuwamy..ale zdjecia mozna usunac.
i kto tu ma w sobie jad i zachowuje sie jak dzieciak ??? zal..poprostu zal...
a ty Bobo nie denerwuj sie...szkoda twoich nerwow
jest jedna zasada :
nie naruszaj gowna,bo zacznie smierdziec !!!!
niektore osoby tam sa b.madre i zyczliwe,ale niektore to.....szkoda gadac !!!!!

Bobo, tylko uważaj, żeby za bardzo sobie nie pozwalać z jedzeniem. Pewnie będziesz szybciej głodna, jedz częściej i raczej nie zapychaj się czym popadnie tylko zjedz normalny posiłek.
Marta, juz rzucam swoim ciekawskim okiem co tam załączyłaś. Ślicznie wyglądałaś i miałaś wesele na wolnym powietrzu. Super, nie zmarzłaś wieczorem?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bobo zdjęć mam mega dużo wybrałam nie liczne, a jutro śmigam na czterech kółkach hi hi, u promotora nie było źle tylko muszę w przyszłym tyg iść do gimnazjum te ankiety rozdać dzieciakom i do połowy maja mam skończyć całą pracę muszę napisać jeszcze dwa ostatnie rozdziały :szok:
Jak Wiolka napisze to od razu daje znać na forum

MartaSx fotki wszystkie super już nie opisuje kazdej bo wszystkie rewelacja suknia,wiązanka śliczna, fura bomba w taką wsiadaj i sie jutro rozbijaj po Poznaniu :-), tort wygląda smacznie az mi ślina pociekła :happy:
Madlen oczywiście bezkofeinowa ;-)

Na grupie jest nowa wiadomość :sorry:

Madlen ja mam z tym problem, bo wiesz co ja usunęłam się z tamtej grupy ale nie usunęłam zdjęć i jak chce je tu wyklecić pojawiają sie tamte komentarze i dupa bo nie wiem jak to zrobić
Dzona jutro nie ale myślę że za jakiś czas zawitam do Wrocka bo mam tam koleżankę :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry