• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Mi po prostu brak słów i napisze do tych kretynek co tu wchodzą i czytają ze " śmiesznych obecnych i przyszłych mamuś" :
WARA MI OD TEGO WĄTKU WIEŚNIAKI , OBGADUJĄ A POTEM ODWRACAJĄ KOTA OGONEM niby takie biedne i pokrzywdzone .... no ja już nie mam siły na ich głupotę i inteligencję - jak to są dorośli ludzie to ja jestem księdzem...

Ale się wkurzyłam
- idę po pizze

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczynki! ja dzisiaj strasznie późno do Was dołączam:) cały dzień na wariata. Rano zadzwoniła do mnie sąsiadka czy nie zostałabym jej z 2mczną córką, bo musiala jechać załatwić coś w szkole. I tak cały dzionek zleciał.
Widzę że tu jakieś zamieszanie od wczoraj się narobiło:szok:.
Dziewczyny nie przejmujcie się głupotami tylko myślcie o sobie i swoich fasolkach!
Bobo normalny objaw ciąży masz:-)

Oj Marta, to nie jest warte Twoich nerwów. Nie przetłumaczysz jak ktoś ma klapki na oczach, choćby nie wiem jak dużo energii na to byś traciła.
Hej Justynka, to miałaś intensywny dzień

Byłam wczoraj z moim Kubciolkiem na bilansie2-latka; i musze się pochwalić że rośnie wzorowo:-) Nie jest najwyższy ale rośnie i mieści się w siatkach centylowych:-)

Witaj Justi no to masz chłopca zdrowego jak byk ;-) ja też miałam dziś trochę zwariowany dzień bo i na badania i do promotora ale jakoś się udało opanować, ale głowa mnie nadal boli od rana.
Bobo ja też tak mam tyle że ja nie mogę spać się wiercę i budzę w nocy. No i mam cały czas nos zapchany i rano muszę wysmarkać te wszystkie gluty hi hi ale lekarz mówi że to normalne

marta no ja tez w nocy krece sie z boku na bok juz nie pamietam kiedy cala noc przespalam. wiecie ze nie chodze czesto siku a w pierwszej ciazy latalam jak glupia a teraz nic. a wy jak macie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry