• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

witam wieczornie :-)

ja się zdrzemnęłam po obiedzie i byłam u rodziców.

bobo ja sikam co godzinę, w nocy tak, 2-3 razy wstaje. To normalne :-)
anisiaj wszystko będzie dobrze , bądź tuz nami ... ja trzymam kciuki &&&&&&&&&&&
marta sx ślicznie wygladałaś na swoim slubie , zresztą bobo Ty też :)
czekam na wieści od wioli ...

Ostatnia edycja:
reklama
Bietka dzięki robiliśmy skromne wesele jak najtańszym kosztem, na szczęście autko było w cenie sali :tak: a moja sukienka kosztowała 300zł

Wiolka jeszcze nic nie napisała może jej badana robią.. jak tylko napisze dam od razu znać

To dobrze jak nie wygląda ale tak było. Sami z m płaciliśmy za wszystko przez rok odłożyliśmy na całe wesele spinając się przy tym mocno... cięliśmy koszty gdzie się dało, mieliśmy o tyle fanjnie że w cenie sali był samochód, ciasta i tort i litr napoju na osobę. Całość nas kosztowała z salą, dj, obrączkami, ubiorem no od a do z ze wszystkim 13tyś.

Kochane jestem w domku z dzidzia wszystko wporządku z usg wygląda na 7 tydzień i 2 dni bije serduszk :-)a ten cholerny ból mam pocięciu cesarskim zrobiły sie zrosty i tak boli mam duzo leżeć ogólnie odpoczywać nie pisałąm do marty bo w drodze powrotnej też mnie bolało i czekałam już żeby do domu dotrzeć dziękuje bardzo za wsparcie duchowe wszystkim:happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry