• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

ufffffffffff wiolka kamien z serca :) kochana ciesze sie z dzidziolem wszystko dobrze no i oby Tobie te bole juz nie doskwieraly, dali jakies leki na to czy jak? fajne uczucie zobaczyc sreduszko prawda?

reklama
Wiola, super, że tak się skończyło:tak: Od razu mi ulżyło:-)
Ja siedzę jeszcze w pracy, ale nic mi się nie chce, a tu jeszcze dwa dni zostały chodzenia:-( Jestem cały czas z Wami tylko weny mi brak:-(

Ja też dziewczyny mykam zajrzę do Was dopiero w sobotę - nie martwcie się jadę jutro do mamy po te prawko i zostaje do soboty a na tym zadupiu net ciężko chodzi wiec nie wiem czy uda mi się wejść, jeśli nie to w sobotę po szkole się odezwę bo mam egzamin na 13 ;-)
Dobrej nocy Wam życzę i miłego weekendu :-D

Na wszelki wypadek przepisał mi luteine dopochwowo ale mówił że nie koniecznie musze ją brać gdybym sie tak już obawiała bardzo to wtedy bo ona nie zaszkodzi a takto nospa forte i magnez i odpoczywać Bobo-bardzo fajnie mąż ze mną wszedł widział jak mi usg dopochwowe robił to jak serduszko nam pokazał to był taki zadowolony że myślałam że wyfrunie stamtąd Dobranoc kochane wyspijcie sie ja tez zaraz ide spac:-)

Ostatnia edycja:
dobranoc marta i bietka :)
wiola ja pamietam jak w pierwszej ciazy razem z mezem bylam na usg dopochwowym tez i wlaczyl nam serduszko walilo jak mlot a maz taki dumny byl a teraz tak krakal ze blizniaki a jak lekarz powiedzial ze blizniaki to az zbladl hihi, ja meza biore zawsze do gina i zawsze ze mna wlazi i jest przy usg ale to jest tak usadowione ze nic nie widzi no jedynie telewizor i lekarza bo ja leze i mnie lekarz zaslania cala. pozniej nie chce mi sie gadac i mu wszystko tlumaczyc a tak to jest ze mna i wie tyle co ja i mam spokoj z chlopem hihi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry