• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bobo-no pewnie że jeśli ma taka mozliwość to niech uczestniczy w ciąży:-)ide spać dobranoc kochane Zapomniałam wam powiedzieć nasza Aneczka była na zaczynamy staranka jagby jej któraś mogła zaproszenie tu wysłac to byłoby super

Ostatnia edycja:
Nie, w zakładzie produkcyjnym. Analizy fizykochemiczne robię. Napiszę na grupie, ok (pewnie rzeczy chce zostawić na prywatnej części forum).
Bobo, ja już idę, bo zaraz zmienniczka moja przyjdzie. Buziaki i do zgadania jutro:-D

Cześć dziewczyny,

wstałam taka smutna, jak dawno nie byłam. Tak bardzo mnie przytłacza ta cała niepewność. Zaczynam już się doszukiwać wszystkiego - a to tego, że cycki mniej bolą, a to tego, że mnie mniej mdli. Naprawdę powiem Wam, że powoli się wypalam...

reklama
Witam weekendowo

anisiaj kochana głowa do góry wiem,że to łatwo powiedzieć, to że piersi mniej bola nie ma mdłości to o niczym nie świadczy naprawdę :tak: tylę mocno kochana powiedz mi jesteś w domku czy musisz chodzić do pracy??

Ja jeszcze w wyrku chłopaki pojechały i mam luz tylko musze dziś troche posprzątać no ale najpierw BB, śniadanko, kawka jak to mówią sprzątanie nie zając i nie ucieknie ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry