• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Witam i ja:) meżuś robi kawke więc mam chwilkę. Zaraz uciekam, bo musimy pozałatwiać też sprawy urzędowe:baffled:. A póxniej lece znowu do sąsiadki. Jak się okazuje musi odrobić praktyki, a jej mała na cycu, więc dojeżdża co ok 3godz. Malutka grzeczniutka, więc nie ma problemu:-)
Anisiaj dzisiaj taka pogoda przynajmniej u nas, że zły humor szybko przychodzi. Od rana pochmurnie :baffled:
Miłego dzionka dziewczyny!

reklama
Jestem i ja kurcze dzwoniłam do urzędu mojego prawka nie ma jeszcze :wściekła/y: kazała dzwonić o 13. A mają otwarte do 15 ciekawe jak dojadę na szybko 100km - co za debile
Anisiaj kochana nie doszukuj się niczego jest dobrze, jest pęcherzyk i dzidzia dobrze chroniona najważniejsze że plamienia ustały, będzie dobrze. Kochana to nie jest tak że lekarze każą się zgłaszać ok 10-12 tc bo mój lekarz powiedział że zawsze może się coś stać czy to będzie 10 czy 20 czy 30 tc nie ma reguły... i powiedział że trzeba myśleć pozytywnie. A dzwoniłaś do tego swojego ?
Witam resztę

Ostatnia edycja:
marta czyli nie jedziesz? to w poniedzialek na spokojnie sobie odbierzesz to prawko :) ja mam zamiar dzis przysiasc do mojej magisterki bo czas leci a ja daaaaaaaaaaaaaleko w polu

Bobo mam dzwonić o 13 w poniedziałek nie pojadę bo m nie dostanie wolnego a ja nie chce się tłuc autobusem .. bo w jedną stronę jadę 3 godziny.
Zobaczymy jak na 3 będzie to pojadę na szybko a jeśli nie to nie mam pojęcia kiedy je odbiorę może za miesiąc dopiero

Sypialnia i pokój Igorka ogarnięty, teraz zjadlam śniadanko i chwilke na odpoczynek. Co chwilkę cos będę robic bo jak tak usiądę na dobre to mnie juz nawet dzwig nie podniesie. Za łazienkę musze się zabrac jakies pranie wstawic.
Justi no to zajęcie masz na dzisiaj hehe :happy2:
MartaSx nic nie zdziałasz musisz cierpliwie czekać urzędasy mają wszystkich w d.... także wiesz cierpliwości moge Ci życzyć.
anisiaj odpoczywaj kochana ale zaglądaj do nas bo ja sie osobiście stęskniłam za Toba ;-)

Mi odziwo dziś przyszły pieniądze z ZUSu:szok: szok ze tak szybko ( w sumie powinnam dostac 3 dni temu) no ale to zawsze tylko 3 dni a nie miesiąc czekania także powinnam być zadowolona. Szkoda tylko ,że banki nie chcą poczekac ze spłatą kredytu nawet 3 dni.
I muszę cos poszukac dla mojej chrześniaczki bo przylatuje na dwa dni i cos musze jej kupic oczywiście temat przewodni Barbie. Sa w avonie jakies pierdoły z Barbie jak nic nie znajde na allegro to kupie to i już :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Justi zabrać nie zabiorą ale mogą cofnąć wydanie
Bobo baba mówiła że do 13 przychodzi kurier bo Poznań to wysłał do mnie do Czarnkowa a oni to dalej do Warszawy i czekają aż odeślą. Mam nadzieję że zdążę :sorry2:
Anaber wiem niestety jak to jest w tych urzędach :no:

reklama
marta no to niestety ale pozostalo czekani i to ze kurier sie pospieszy hihi :) robilas z ciekawosci test na plec dziecka z sody? ktoras robila taki eksperyment?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry