• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
marta no to niestety ale pozostalo czekani i to ze kurier sie pospieszy hihi :) robilas z ciekawosci test na plec dziecka z sody? ktoras robila taki eksperyment?

no ja wlasnie mowilam M zeby kupil sode, tylko nie pamietam jak interpretowac wynik.

Ja wlasnie wstalam moj szkrab jeszcze spi:szok: ale przynajmniej w spokoju zjem sniadanie i napije sie herbatki.
Marta ty masz jutro wizyte??? ja juz nie moge sie doczekac srody wkoncu zobacze mojego maluszka, bo przeciez musi byc dobrze nie?:-)

Anisiaj, tak mi Ciebie szkoda:-( Mogę Ci doradzić jedno, nie doszukuj się objawów, które by sugerowały, że z kruszynką jest coś nie tak. Nie masz w tej chwili na to wpływu, więc rób co lekarz mówi, odpoczywaj i siedź z nami. Wyżal się nam jeśli dzięki temu się lepiej czujesz. Ja wierzę, że będzie wszystko dobrze.
Widzę, że poranna grupa już się stawiła Anaber, Bobo, Marta, Justi, Scotland

Dzień dobry Anisiaj kochana nie zamartwiaj sie bo to w niczym nie pomoże ani nie wyjaśni sytuacjii ani ulgi nie przyniesie zdaj sie na swojego lekarza przeciez mu ufasz,bedzie dobrze.Ja już obeszłam na zakupy oczywiscie dzwonił do mnie mąż mama i tata jak sie czuje żebym sie nie przemeczała i wogóle głowe od rana mi susza:sorry2:dzis mnie boli w prawym boku lewy sie juz moze rozciągnął:dry: zrobiłam pranie zaraz wrzuce drugie rybke rozmrazam i w żółwim tempie za obiadek sie bede później brała:-)

scoti na lyzeczke sody jak nasikasz i bedzie sie pienic to chlopak a jak nie to dziewczynka hihi :) no u amber sie nie sprawdzilo ale pamietam ze na starym watku dziewczyny robily chyba sie kilku sprawdzilo:)
a Ty kiedy masz wizyte?

Scoti kochana pisałam że 17 kwietnia mam na 19 pewnie nie zauważyłaś :-D
Joweg to pewnie dlatego że piątek 13 tego to wszystko jest nie tak hi hi
Wiolka mnie czasem też pobolewa, Ty rybki robisz a ja kiełbaskę wszamałam od rana :szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Joweg, czyli jeszcze miesiąc i będziesz już miała aliena/alieny pod serduchem:tak: Nie wierzę w piątki 13, a dla mnie 13 zawsze była szczęśliwa:-p
Bobo, się czasem sprawdza, a czasem nie, szanse są 50 na 50. Kto wie czy u Ciebie połowa by się pieniła, a połowa nie
Wiola, ale mam nadzieję, że lewy bok boli mniej? Cobyś się dzisiaj nie wymęczyła tak jak wczoraj

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry