• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama

Bobo
nie blizniakow naszczescie nie ma, dllatego nawet nie mysle ze moglyby byc

justi u nas jak sie uda to pare razy dziennie jest siku na nocnik, czasem kupa ale wiekszosc laduje w pampersie, prob w tym temacie bylo juz wiele jeszcze 2 tygodnie temu tak sie cieszylam jak pare razy zawolala ze chce kupe i robila na nocnik, ale teraz juz tak nie wola i znowu trzeba 'smierdziela';-) malego przebierac. A u ciebie? sa jakies postepy??

Ja wierze poniekad we wróżby z obraczki mi kilka razy to samo wywróżyli 2 dziewczynki i stop tylko mezowi wyszło 2 dziweczynki i chłopiec musze go przypilnować:-D gdzie on tego chłopca bedzie robił
padłam ze śmiechu
Bobo pierwsze usg w tej ciazy mam 18.04 w srode i ostatnio tylko o tym mysle w sumie nawet nie wiem czy jest tam tylko jeden ktos, czy moze wiecej lokatorow:happy2:

Wlasnie weszlam na enpr nosotroska i wyszedl plusik na tescie super:-)
To jak miałaś potwierdzoną ciążę (oprócz plusa na teście), wiem głupie pytanie, ale ja zielona jestem.
Z tym sikaniem na łyżeczkę sody to może trzeba nabrać w pipetę i kropelkami dawkować. Nie wyobrażam sobie dozowania na łyżeczkę z pęcherza

do wróżby potrzebna jest obrączka na nitce, dajesz nad dłoń i jak kręci się w kółko to dziewczynka a jak po lini prostej to chłopak. Jak stanie to koniec dzieci :-)

laseczki ta lyzeczke sodu moze ttrzeba na cos lub w cos nasypac i wtedy siurac hihi :) ja nie mam sody bo bym sobie siurnela z ciekawosci haha
anaber a moge sama? czy musi ktos? i robi sie jak brzuchol wiekszy a nie w tak wczesnej ciazy co? robilas tez? aaaaaaaaa nad dlon a nie nad brzuch? kurde nie mam nitki.... hmmm musze cos znazlec co mi nitke zastapi

Ostatnia edycja:
dzoana- dzieki ale za miesiac to jezszce nie :) bede miec transfer 21 maja jakos i potem jeszcze tetowanie :/

jak myslicie po ilu od transferu dochodzi do implatancji ? i po ilu moge testowac? bo kurcze juz do glowy dostaje im blizej ten suwaczek to mi wali :-)

u mnie jest 1% wiecej szans ze bede miec dziewczynke :P bo z tego zaplodnienia rodzi sie wiecej dziewczynek co my mielismy :D

Scotland-Maya jeszcze jest mała wiec małymi kroczkami osiagniecie cel :-)nie mobilizuje jej grajacy nocnik? Anaber dzieki ze mnie uzupełniłas mi zawsze ktos wrózył i wrózyli mi jak miałam juz Nastke ale przed druga ciążą:-) Joweg-oni cie nie naprowadza kiedy powinnas testowac?

Ostatnia edycja:
Marta ty tam nie przechlaj tej calej premii:-D

wiolka
:-p pilnuj, pilnuj

Dzoana
oprocz plusa na tescie domowym ciazy nie potwierdzaja, jak chcesz moga ci jedynie taki test zrobic tez w przychodni:baffled:
nie wyobrazam sobie miec za pozno zdiagnozowanej ciazy pozamacicznej a zapewne musza miec takch przypadkow sporo, bo skad kobiety maja to wiedziec, zreszta nawet jak przyjezdzaja z bolem i plamieniem do szpitala tez niechetnie i nie odrazu robie usg...

Bobo, słyszałam, że może być na włosie:-)
Joweg, zagnieżdżenie jest do około 6 dnia po zapłodnieniu, raczej nie wcześniej

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry