• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Ja wierze poniekad we wróżby z obraczki mi kilka razy to samo wywróżyli 2 dziewczynki i stop tylko mezowi wyszło 2 dziweczynki i chłopiec musze go przypilnować:-D gdzie on tego chłopca bedzie robił

scoti na lyzeczke sody jak nasikasz i bedzie sie pienic to chlopak a jak nie to dziewczynka hihi :) no u amber sie nie sprawdzilo ale pamietam ze na starym watku dziewczyny robily chyba sie kilku sprawdzilo:)
a Ty kiedy masz wizyte?

Bobo pierwsze usg w tej ciazy mam 18.04 w srode i ostatnio tylko o tym mysle w sumie nawet nie wiem czy jest tam tylko jeden ktos, czy moze wiecej lokatorow:happy2:

Wlasnie weszlam na enpr nosotroska i wyszedl plusik na tescie super:-)

MartaSx do końca na 100% nie potwierdzona ale dwóch lekarzy sprawdzało i bardziej stawiaja na chlopca no ale mogą się mylić więc może wróźba sie sprawdzi.
Bobo ja ta sodę wsypałam do kubka jednorazowego bo jakbym tak siknela na łyżeczke to nic by już tam nie zostało i nie mało by co się pienić o dtakiego ciśnienia :-)
Z tego co pamietam to jak sie pieni to chłopiec a jak nie to dziewczynka.

Dzoana no wiesz frekwencja musi być zachowana aby watek nie upadł :-D

dzoana u mnie to ten test to by sprawil ze w powietrze bym wyleciala jakby zaczal mi sie pienic jak glupi haha
wiolka a jak sie wrozy z tej obraczki ? moge sama ze swojej?
scoti a blizniaki mialas w rodzinie? u mnie z mojej strony jest duzo blizniat wiec i na mnie trafilo hihi.

Ostatnia edycja:
Zabiłyście mnie z tym sikaniem na sodę, nie moge przestać się śmiać :-) Są też jakieś chińskie kalendarzyki, ale wg nich powinnam mieć córkę :-)
A odnośnie sikania, scotland jak tam sikanie u małej?? nocnikujecie?? czy używacie pieluszek??

Bobo-wiem ze trzeba dac swoja obroczke i wróży ci ktos tylko nie pamietam co jest na dziewczynke a co na chłopca bo obrączka sie albo obraca dookoła albo bimba w przód i tył moim rodzicom sie saprawdziło syn i córka i stop obraczka sie zatrzymała

reklama
Scoti powiem Ci ,ze nic nie pobije Twojego wczorajszego kota z karabinem, sluchaj ja się tak śmiałam w domu,że mój M patrzył sie jak na wariata i powiedziął ze już coraz gorzej ze mną nie mogłam sie opanowac do tej pory jak to widze to sie śmieję :-) rozwaliło mnie to

Kurcze jakie ceny tych barbi na allegro masakra chyba pojade do tesco może cos tanszego dostane. kurde przesadzają.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry