• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

ja juz nic nie kumam hahaha zrobilam glupia ten test z obraczki i jednoczesnie obracajac sie w okolo zaczela dyndac w tak kilka razy powtarzalam ze w czasie gdy obracala sie w kolko dyndala na boki hihih smiesznie nie?

reklama
Anaber, ja też chce misia. Jak to się robi? Pewnie trzeba być ciężaróweczką:-(
Bobo, może będzie chłopiec i dziewczynka, bo coś mi się wydaję, że będziesz miała ciążę bliźniaczą dwujajową. Na to wskazuje Twoje USG

Dzoana Wiolka musicie zalogowac się na stronie bebilonu https://www.bebilon.pl/rejestracja i tam wszystko zaznaczacie :tak: tylko pewnie będa przysylac do domu jakies pierdoły tak maiąlm jak z Igorem coś podpisalam a pozniej wysyłali mi próbki ale to zawsze coś :happy2:
Pamiętam ze przysyłali mi czteropaki musów osowocych z bobovity chyba takie jak w sklepie a taki czteropak 12zl kosztowal także to było fajne a Igor to wcinał :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzoana- normlanie w klinice mam isc zrobic hcg 12 dnia po transferze ale sie chyba posikam to tak dlugo hehehe ostatnio 10 dnia po dostalam palmienia :( a bralam progesteron wiec nie powinno to miec miejsca a jednak i teraz niechce sie stresowac tyle i pojde na hcg do lekrza domowego 7 dnia po transferze to powinno juz cos byc zwlaszcza ze zarodki beda 3 dniowe plus 7 dni to tak jakby 10 dzien po owulacji , ale ja mam proboleym ehhe sorki ze tak smuce i wam tutaj przezywam :D hehe

dzoana a moze to wina tego wlosa hahahaha bo nie napisalas s jakiej czesci ciala ma byc ten wlos hahahahahahaha zartuje Kochana hahaha ale mi na leb dalo dzis ojojoj
Ło matko, Bobo, gdzie Ty masz takie długaśne włosy, oprócz tych na głowie?:szok: A może, nie pisz, chyba nie chce wiedzieć:-D
Joweg, jesteśmy dla siebie po to, żeby się razem pośmiać, ale też podnosić na duchu, prawda? dzisiaj Ty masz gorszy dzień, jutro ktoś inny będzie potrzebować słowa otuchy. Dziewczyny, nie krępujcie się, myślę, że nie mówię tylko w swoim imieniu. Joweg, na niektóre sprawy mamy wpływ (branie tabletek, odpoczynek, jeśli lekarz tak zaleci), ale na niektóre już nie. Jedyne co możemy w takiej sytuacji to myśleć, że będzie dobrze.
Suonko, na grupie dałam Ci przepis na krem. W ogóle mam pomysł, żeby wklejać w pogaduchy jak macie pomysły na fajne desery czy potrawy, łatwiej będzie odszukać na pogaduchach niż przeglądać kilkaset stron. Co Wy na to?
Anaber, fajna sprawa z tymi próbkami darmowymi. Zapiszę się, a co, pewnie w końcu się przyda, nie?:-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry