• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Mnie się ta wróżba z obrączką zawsze sprawdza tak samo pierwsze dziecko chłopiec drugie dziecko dziewczynka i trzecie dziecko dziewczynko czwarte dziecko ani drgnie a jeśli chodzi o tę ciążę to jestem pewna że będzie dziewczynka

anisiaj trzeba na bierząco innej recepty nie ma :-)

a jesli chodzi o próbki to pewnie ja tez będę się logować wszedzie gdzie się da :tak: pewnie w szpitalach tez bedą dawac jakieś papierowe walizki :happy2: jak wychodzilam z Igorem to więcej miałam tych gadzetów niż własnych rzeczy na ale teraz kryzys więc nie wiadmomo jak bedzie :-D trza brac i korzystać jak dają:sorry2: na misia czekąlam ponad miesiąc :shocked2:

scoti tylko nie zsikaj sie na podloge hahaha bo Mya po mamusi nie posprzata hihihih
jakby ktos na mnie spojrzal teraz to by mnie w kaftan zawinal i kierunek wariatkowo hahah siedzi baba w pizdzamie w lozku i cieszy sie do kompa hahaha no wariatka haha

reklama
Dzoana to ja pisałam o tych próbkach
Przepraszam Anaber, podziękowałam Tobie, a że akurat myślałam o Scoti to napisałam jej nicka:-D Już poprawiłam, ale i tak jest mi głupio:-(

Baby! :) jak ja mam Was nadrobić, jak Wy tyle smarujecie?:)
Anisiaj, dobrze, że jesteś:tak:

anaber dzoana dzis zakrecona od tych wlosow hahaha :-p
ja sie zapisalam na ten bebilon zobaczymy co mi przysla hihi
Zakręcona jak świński ogona na zakręcie:-D
Dzoana no wlasnie hehe;-)

to ja ide wyrywac wlocha spod pachy i ide wrozyc:-D
scoti hahahahahah ohhhh jak dobrz ze sama nie jestem hahahahaha :-D:-D:-D
Ładne rzeczy, od razu mi się przypomina tekst mojego M. W zimie jak noszę cały czas spodnie to czasem sobie odpuszczę depilację i mój wtedy mówi: Kochanie, mogłbyś już zrobić z tym porządek:-D Ja nazywam to sianokosami, jak mówię mu że robie sianokosy to wszystko jasne:-D
Scoti, pożycz pampersa od córy
Aga, tylko się nie nastawiaj za bardzo, bo czasem serducho matki jest omylne. Bywały takie przypadki.
Ale mi się z Wami gęba śmieje Przez Was moje zmarszczki pogłębią się na amen, juz mi nawet botoks nie pomoże

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry