• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
O, a ten pierwszy stolik ma jeszcze dziury na kubek z kawą:tak: Tylko ta trzecia opcja chyba najbardziej stabilna jest
Chyba się przejadę do IKEA i wylukam te stolik, mój M mógłby mnie od czasu do czasu rozpieścić śniadankiem do łóżka, nie?

Anisiaj, ja uwielbiam seriale, tyle, że najczęściej oglądam amerykańskie, bo takie ciekawsze są. Z Polskich to tylko w Julkę się wciągnęłam.
Anaber, musisz uświadomić swojego ślubnego w jego obowiązkach, nie ma to tamto.
Bobo, chyba dalej wróży...:-D

Dobra koniec tego dobrego kawa wypita ide dalej ogarniac i do warzywniaka musze podejśc po kapuste kiszoną bo mnie na łazanki naszło i musze kapuchę wstawić :-) a moje chlopaki wczesniej dzis wracaja więc mam mniej czasu :baffled:

Co do polskich seriali to tez oglądam Julke i przepis na zycie a tak to od poczatku zwolnienia L4 obejrzałam wszstkie 8 sezonów chirurgów bo bardzo lubie i prywatna praktykę to w sumie tyle :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bobo, to ile Ty tych wróżb robiłaś?:szok:
Anaber, ja kilka tygodni temu miałam smaka na łazanki i M musiał mi co drugi dzień robić kapuchę do makaronu. I tak przez półtora tygodnia kiedy mi się łazanki przejadły

reklama
ale bym zjadla lazanek mniammmmmmmmmmmmm
dzoana no tyle robilam ze wszedzie juz gladka jestem hihih :) polecam hahaha
scoti tez chyba juz gladka bo poszla wyrywac wlochy spod pachy i przepadla a moze zsikala sie haha

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry