• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Baby! :) jak ja mam Was nadrobić, jak Wy tyle smarujecie?:)

Kochana ja też mam z tym problem ;-) Żeby być na bieżąco to trzeba siedzieć 24h na dobę chyba- takie to gaduły :-D

anisiaj trzeba na bierząco innej recepty nie ma :-)

a jesli chodzi o próbki to pewnie ja tez będę się logować wszedzie gdzie się da :tak: pewnie w szpitalach tez bedą dawac jakieś papierowe walizki :happy2: jak wychodzilam z Igorem to więcej miałam tych gadzetów niż własnych rzeczy na ale teraz kryzys więc nie wiadmomo jak bedzie :-D trza brac i korzystać jak dają:sorry2: na misia czekąlam ponad miesiąc :shocked2:

Anaber ja też się zalogowałam- a co!! :-D Zaznaczyłam opcję, że jestem przy nadzieji, taki ze mnie kłamczuch :-)

Scoti chcesz żebyśmy poumierały z ataku śmiechu?????????? :-D:-D Ja się normalnie posikałam, dobrze że jestem sama bo by się na mnie głupio patrzyli Zobacz załącznik 455579

dzoana Ty do pracy a ja do pisania pracy.... ehhhh szkoda ze sama nie napisze sie ta praca albo ze krasnale mi w tym moglyby pomoc

Bobo miłego pisania pracy!! No i weny twórczej Ci życzę!! ;-)

ej u mnie chyba te wrozby nie dzialaja heheh bo u mnie wszystyko sztuczne hehe wiec nie wroze, sprawdzalam w tym chinskim kalendarzu plci to wychodzi mi tak jak bylo zapolodnienie ze chlopiec a ze transfer w maju to wychodzi ze dziewczynka :d wiec co bedzie ????? hehe

Joweg
będą bliźniaki :-D

Dzoana dziękuje za przepis ;-) Już kiedyś robiłam ten krem, za pierwszym razem mi się zważył bo w przepisie pisało, że ubijać kremówkę razem z rozpuszczoną czekoladą. Później zrobiłam jeszcze raz i najpierw ubiłam kremówkę a później dodałam czekoladę i krem był pyszny!! A co do przepisów jestem za!! Teraz gdy idę "na swoje" bardzo przydadzą mi się pomysły na obiadki i deserki!! :-)

No to pochwalę się moim dziełem ;-)
SAM_2737.jpgSAM_2740.jpg

aneczka super, że jesteś!! Mam nadzieję, że się tutaj zadomowisz ;-) Zapraszamy na rozmowy przy kawce ;-) Co tam u Ciebie słychać?

A wiecie, że wczoraj był dzień czekolady? Mam nadzieję, że każda świętowała :-)

suonko i teraz mi o tym mowisz:-D nie no troche czekolady wciagnelam bo 2 lody czekoladowe i troche ptasiego mleczka tylko ze ja ten dzien czekolady swietuje prawie codziennie............

chorujemy .. całą trójeczką .. ehhh córa ma 39 st C a pediatra była rano więc nurofen w ruch i byle do poniedziałku...

Dla relaksu bawię się w decoupage tak po domowemu i wrzuciłam zdjęcia na fb m.in pisanek i wyobraźcie sobie że dostałam zamówienia !!! hihih mam na 24 kwietnia do zrobienia małą niciarkę , 2 pudełka na chusteczki a na 10 maja 2 duże niciarki .. potem mam podkładki pod kubki do zrobienia :D szoooooooookk..... znajome mnie zasypały pracą a ja wciąż myślę jak wycenić zużycie farby itp...

ja to wszystko robiłam tak dla siebie a tu taki stres żeby innym dogodzić :P

A staranka hmm na razie nic się nie dzieje.. mała jest tak absorbująca że wieczorem nie mam siły na sex hehehehe a bez tego ciężko o ciążę :P

ja nie jadłam czekolady :) schudłam 10 kilo .. mam w planie jeszcze 7 kilo zrzucic więc nie skusiłam się na czekoladki :)

ale nie odchudzam sie jakoś dietowo po prostu zdrowiej jem :P przygotowuję grunt pod ciążę hyhy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry