Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Baby!jak ja mam Was nadrobić, jak Wy tyle smarujecie?
![]()

anisiaj trzeba na bierząco innej recepty nie ma :-)
a jesli chodzi o próbki to pewnie ja tez będę się logować wszedzie gdzie się dapewnie w szpitalach tez bedą dawac jakieś papierowe walizki
jak wychodzilam z Igorem to więcej miałam tych gadzetów niż własnych rzeczy na ale teraz kryzys więc nie wiadmomo jak bedzie
trza brac i korzystać jak dają
na misia czekąlam ponad miesiąc
![]()
Zaznaczyłam opcję, że jestem przy nadzieji, taki ze mnie kłamczuch :-)dziewczyny powagi troche.....Zobacz załącznik 455505

Ja się normalnie posikałam, dobrze że jestem sama bo by się na mnie głupio patrzyli Zobacz załącznik 455579dzoana Ty do pracy a ja do pisania pracy.... ehhhh szkoda ze sama nie napisze sie ta praca albo ze krasnale mi w tym moglyby pomoc
ej u mnie chyba te wrozby nie dzialaja heheh bo u mnie wszystyko sztuczne hehe wiec nie wroze, sprawdzalam w tym chinskim kalendarzu plci to wychodzi mi tak jak bylo zapolodnienie ze chlopiec a ze transfer w maju to wychodzi ze dziewczynka :d wiec co bedzie ????? hehe

nie no troche czekolady wciagnelam bo 2 lody czekoladowe i troche ptasiego mleczka tylko ze ja ten dzien czekolady swietuje prawie codziennie............