• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

aneczka to gratuluje wyników ;-) Ja się próbuje przerzucić na zdrowe żywienie, ale ciągle mi nie po drodze :-D
To masz w domu mały szpital... Zdrówka dla Was i córeczki!! No wyobraź sobie, że wczoraj szukałam jakiegoś ładnego pudełka na chusteczki :-) Mogłabyś się nam pochwalić swoimi pracami?? ;-)

reklama
Witaj Aneczka ale cudeńka robisz ja przespałam sie do 12 później zadzwonili do mnie z przedszkola że moja córka ma biegunke i zabrudziła już trzeci zestaw ubrań żebym przyniosła czyste więc poszłam zabrałam ja do domu i odkąd w domu jest to nie ma biegunki.Martwi mnie bo w przedszkolu panuje ospa a Nastka u nas na rzadną chorobe zakaźną nie chorowała i możliwe że już jest zarażona:szok:

Wiolka zdrówka dla córeczki !!

jakiś wirus chyba panuje bo moja też ma biegunkę .. teraz dołączyła gorączka i zaczyna pokasływać .. mąż przeziębiony chodzi .. a ja mam wszystko na raz hehe :)

dziś zrobiłam sobie wolne od obiadu i mąż ugotuje ( choć pewnie będę musiała mu pomóc )

dziewczyny ale dałyście czadu, od rana 11 stron :szok:

ja nie wiem jak się pozbieram po weekendzie ... jak wrócę w poniedziałek, to będę miała trzy razy tyle ??? :-)

witaj aneczkaa :) ładne cuda tworzysz :-)

dzoana ja nie pomogę duphastonem, jeśli masz lekarza, który Cię prowadzi i wie, że chcesz zajść w ciążę i on Ci zalecił brać duphaston po owu - no to OK. Ja osobiście bez konsultacji lekarskiej nie wzięłabym, ale to jestem JA !!!! co do Twojego kolegi, to wiesz ... on kobiety nie zrozumie. Z jednej strony jest tak, że natura eliminuje chore zarodki i stąd większość poronień, a z drugiej strony wiele kobiet ma problem z utrzymanienm ciąży ze względu na hormony, niedomogę ciałka żółtego itp, czyli ze strony swojego organizmu i wtedy trzeba od początku taką ciążę podtrzymywać. Chyba najważniejsza jest diagnoza dobrego lekarza.

bobo jak pisanie pracy mgr ???

anisiaj, jak się czujesz. lepiej ???

wiolka
, oby Nastka była zdrówa, a |Ty jak się masz, boli ?????

dziewczyny mnie się obrączka nie sprawdziła jeśli chodzi o wróżbę ... na sodę nie sikałam :-D
sprawdziła się za to wróżba chińska, z tabelką :) :-)

jestem :)
aneczka jak milo ze sie u nas znalazas a te cudenka co robisz to przesliczne :)
mialam pisac prace ale mnie spanie zmoglo i mowie do 13 poleze akurat mam o 13 tablete i wstane no i wstalam teraz :szok: i to z ledwoscia masakra co sie ze mna zrobilo

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry