bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
bietka lekarz mi mowil zeby jak nawiecej spala ale kurde prace musze pisac a nie spac hihi
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
zdrówka dla córy, a i piekne rzeczy robisz :-)

Fajniutkie te spodniewrocilam zalicytowac spodnie na lato i wygralam £5 nawet nie drogo, mam nadzieje ze nie beda za ciasne.... eBay - The UK's Online Marketplace
Witaj Aneczka, zapraszmy do nas na kawkę i ploteczkiwięc teraz tutaj się spotykamy ???

Mniam, to bym sobie zjadła takiego torta, ale mi smaka zrobiłaś, niedobra Ty;-)
Powiedzmy, że wiem;-)A wiecie, że wczoraj był dzień czekolady? Mam nadzieję, że każda świętowała :-)
Masz niesamowity talent, jak to są początki to jak będzie jak nabierzesz wprawy?ostatnio zrobiłam pudełko na herbatki i wazon z butelki po winie Zobacz załącznik 455626
no i drewniane pisanki Zobacz załącznik 455629 Zobacz załącznik 455630 Zobacz załącznik 455631
To super, że połączyłaś przyjemne z pożytecznym (dodatkowa kaska). Jak będziesz miała jakiś cennik to się nim podziel
Wiola, oby to nie było nic poważnego:-( Trzymam kciukiWitaj Aneczka ale cudeńka robisz ja przespałam sie do 12 później zadzwonili do mnie z przedszkola że moja córka ma biegunke i zabrudziła już trzeci zestaw ubrań żebym przyniosła czyste więc poszłam zabrałam ja do domu i odkąd w domu jest to nie ma biegunki.Martwi mnie bo w przedszkolu panuje ospa a Nastka u nas na rzadną chorobe zakaźną nie chorowała i możliwe że już jest zarażona![]()
Ładne rzeczy, do pracy usiadłaś, a poszłaś spać. Oj Bobo, do kiedy masz termin oddania?jestem
mialam pisac prace ale mnie spanie zmoglo i mowie do 13 poleze akurat mam o 13 tablete i wstane no i wstalam terazi to z ledwoscia masakra co sie ze mna zrobilo