• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Witam się i ja
Anisiaj proszę nie martw się na pewno wszystko będzie dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Powiedz kiedy masz iść do swojego ginekologa?????????????? Dobra doczytałam a nie możesz iść wcześniej żeby się uspokoić?????????????????????
Anaber ja też jeszcze w wyrku ale już zawiozłam dzieci do szkoły i teraz będę leniuchować, na chwile bo trzeba posprzątać

Aguś kochana - mój jest na urlopie do 21, a jakoś nie chcę, żeby mi kolejny grzebał ;)

Wiecie co, zaczynam rozumieć dlaczego w niektórych krajach każą się zgłaszać ok 10-12 tyg, bo wtedy jest już mniejszy stres, a wszystko bardziej konkretne.

witam :)

anisiaj
wiem co czujesz.... ( mnie straszono w 7 tyg że nie ma serduszka, a już powinno być, że puste jajo itp. - zmieniłam gina i za kilka dni usłyszałam serduszko), łzy które wypłakałam oczekując w niepewności miały naprawdę gorzki smak. Nikt i nic nie było mnie w stanie pocieszyć.
Kochana możesz odpoczywać i stosować się do zaleceń lekarza... na nic innego nie masz wpływu. Wiem, że czas do 22.04 będzie się dłużył ... ja trzymam kciuki i wierzę że wszystko będzie dobrze &&&&&&&&&&&&&&&&.

Ja mam troszkę załatwień dzisiaj na mieście. M chce żebym się przemeldowała. Wciąż jestem zameldowana u rodziców ... muszę jechać popytać co i jak , jakie dokumenty... potem zakupki, a wieczorem muszę nas spakować, gdyż wyjeżdżamy na weekend... M ma jakieś sprawy służbowe i zabiera mnie ze sobą. Tata przyjeżdża do psinki, więc muszę też mieszkanie ogarnąć :) heh odsapnę pewnie dopiero w poniedziałek :-)

Bietka - wiesz, ja się zastanawiam czemu lekarze nie ponoszą odpowiedzialności za słowa, nawet karnej. Mogą powiedzieć wszystko, jakby mówili o zepsutej marchewce, a co kobieta czuje, to mają w ....

Dziękuję Wam za wsparcie, mój M już w pracy, dzisiaj przyjeżdża do mnie mama, żebym miała towarzystwo, bo M nie ma cały weekend.

Z tym przemeldowaniem to zobacz na stronie urzędu miasta, tam często są druczki, więc jak wypełnisz w domu, to zaoszczędzisz czas w kolejce. Wiem,że musisz mieć akt własności mieszkania, albo być w urzędzie z jego właścicielem, żeby Cię zameldowali.

Tu masz info, co prawda z wawy, ale pewnie jest uniwersalne: Zameldowanie na pobyt stały lub czasowy ponad 3 miesiące | Warszawa - oficjalny portal stolicy Polski - wersja BETA

witam Kochane :)
anisiaj wiem ze sie martwisz no ale jak sama pisalac nie mamy na nic wplywu mozemy sie stosowac do zalecen lekarza i wierzyc ze bedzie dobrze :) ja tez nie wiem co z moim jajeczkami bedzie ale stwierdzilam ze nie ma co za duzo myslec bo idzie na glowe dostac tylko trzeba robic co kaze lekarz i niestety czekac co jest najgorsze. bedzie dobrze Kochana musimy w to wierzyc :)
mi po wczorajszym masazu cyckow nic nie minelo wrecz jeszcze bardziej mnie bola wiec juz chyba nie dam mezowi zeby mnie dotknal do konca ciazy hihi :) sex mamy zakazany poki co ale maz powiedzial ze on za rok dopiero bedzie ten teges bo on nie chce dzieciom krzywdy zrobic a to ze ja chce to nic hihih glupol z niego :)

no właśnie piep.... do nas takie głupoty nie zdając sobie sprawy z konsekwencji ... :-(
ehhh.... musi być dobrze ... zobaczysz.
Fajnie, że mama będzie z Tobą.

już poczytałam co u siebie w mieście muszę załatwić. Może uda się dzisiaj już załatwić wszystko :)

wpadnę popołudniu na kawkę :) :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry