• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Anisiaj mi moja lekarka mówiła za jak robiła mi usg i wyszło jej 5 tydz.5 dzień to jest już razem z okresem bo ja myślałam że to jest wiek zarodka ale mnie wyprowadziła z błędu wiec wychodzi że u ciebie dziś to jest 6 tydz. 3 dzień

reklama
Anisiaj, to nam napędziłaś strachu, strasznie się tutaj wszystkie o Ciebie martwiłyśmy. Na pewno w fasolką jest wszystko ok, a plamienia napędzają stracha, ale wszystko się dobrze skończyło. A nie chcesz podejść do swojej lekarki, żeby się upewnić, że z fasolą wszystko dobrze? Lepiej byś się poczuła. Czekamy na namiary:tak:
Anaber, co do zwierzaków, to pewnie gubią włosy, tak jak ludzie:tak: Widzę, że zmieniłaś avatara?
Dziewczyny, radzę Wam, nie wchodzcie, nie piszcie, nie czytajcie. Bądźmy mądrzejsze. Jak zobaczą, że nie reagujemy to zmienią temat rozmów. A jak nie to ich sprawa, ale nam nerwy zostaną oszczędzone. My wiemy i one wiedzą, że tu nikomu źle nie życzymy.
Wiola, to wyczekujemy wieści od Ciebie. Dobrze, że jedziesz się upewnić, że to tylko chwilowa niedyspozycja. Zawsze to spokojniejsza będziesz.
Scoti, powiedz mężowi, że sterydy to więcej szkody niż pożytku przynoszą (impotencja, kłopoty ze stawami, kłopoty z sercem, a jak przestajesz brać, to mieśnie ulegają zwiotczeniu).

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzoana - mój lekarz jest na urlopie do 21.04, ja mam wizytę 22, więc spokojnie poczekam.

Aga - wiesz co, ja już nie liczę. Jestem psychicznie gotowa na wszystko. Najgorsze co do tej pory robiłam to szukanie wyjaśnień na własną rękę i gdybanie co i jak. Dwóch ginów mi wyraźnie powiedziało, że owszem mogę liczyć, ale tylko na oko, bo miałam cykle 36, 40 dni a od sierpnia do stycznia ponad 100 dni + wywoływanie. Więc ja już nie gdybam.

Zaraz mąż wróci wiec jeszcze chwilke bede z wami jak ja nie nawidze szpiatli Anisiaj-napewno by nawet pecherzyka nie było i w karcie by ci wpisali że ciąża sie nie utrzymała bądź bobrej myśli jedno usg od drugiego bardzo sie róźni Scotland-to wybij mu takie głupoty z łowy dla czego ma sie świństwami faszerować

Anisiaj dobrze robisz czekaj na swojego nie ma co, ja też jestem zdania ze jak pęchęrzyk jest to jest dobrze ważne ze te plamienia ustały i na pewno jest dobrze.
Wiolka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Scoti mój kolega brał l-karnityne i metanabol strasznie mu łeb poryło - masakra

Rozumiem Anisiaj, to spokojnie czekaj i bądź dobrej myśli. Tak jak mówią dziewczyny, gdyby coś miało pójść nie tak to nie byłoby na usg tego pęcherzyka, a jest.

on sam ostatnio mi mowil ze jak przestajesz je brac to miesnie spadaja czyli planuje je brac caly czas..... na starosc glupieje jak mnie wkurzy to bedzie mial zakaz chodzenia na silownie i zamiast tego bedzie w domu z mopem biegal jak mu bedzie malo to moze pomyc okna:-)

Ja nie jestem na nic gotowa musi tam rosnąć mój bąbel bo już dotrwaliśmy do 8 tygodnia uciekam kochane bo zaraz trzeba jechać tzrymajcie sie nie denerwujcie jakoś sie ułozy wszystko musi:-)

reklama
jestem,polazilismy ze smykami,odwiedzilismy McDonal.,a teraz zasiadam z kawka i moze uda mi sie troszke was nadrobic ;-)
no i sie wkurzylam,bo moj cisnieniomierz byl juz dzisiaj tylko,ze nadali go poleconym..zdazylismy wyjsc z domu,to pan byl zpaczka..i jutro musze zasuwac do centrum na poczte gl.,ale i tak mielismy w planie isc do miasta,a jak bedzie tak ladnie jak dzisiaj to moze nawet nad zatoke pojedziemy..wkoncu ladna pogoda i niech tak zostanie,bo juz mialam dosyc tego deszczu !!!
dobra,ide czytac,co naskrobalyscie ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry