reklama

Nasze sprawy...

Bobo-ona by cie zagadała :-) Scoti-ty to masz super ze twoja córa tak sie z tobą kladzie i zasypia moja nie zawsze tak chce:-)a jak sie czujesz? Elfie-ja Nastce podawałam jak ząbkowała czopki w paracetamolu jak byla bardzo rozdrażniona i płakała moj lekarz mi tak doradził bo mówi ze te wszystkie maści dla dzieci to o du....pe rozbić bo zejtknięciu z powietrzem sie rozchodzą te związki które niby mają dzialać przeciwbólowo:baffled: Marta-to wielki ten twój kawaler:tak: wagą sie nie przejmuj bo ślicznie wyglądasz;-) ja nastawiłam drugie danie do małej przyszła wnuczka sąsiadów i sie bawią a ja mam oczy na zapalkach:sorry2: a gdzie sie Gosiulek podziewa?

reklama
Bobo ale mały jest starszy niż na suwaczku i duży jest :szok: następna wizyta za 4 tyg czyli 13 stego sierpnia. Może się jeszcze poprzekręcać teraz ma jeszcze miejsce. Różnie leży jak mu wygonie he he he ale do 32 tc powinien być główką w dół już do końca tak mi powiedział
Wiolka dzięki że tak myślisz ale mam nadzieję że nie przekroczę 13kg

marta czyli termin pporodu masz wczesniej? ciekawe jak moja ksiezniczka sie miewa hihi:) foteczke masz?
wiolka ja lubie dzieci :) dlatego wybralam taki zawod a nie inny hihi :) juz sie nie moge doczekac az do pracy pojde. ale szybko to nie nastapi :(

bobo dobrze ci się kojarzy, wyszyłam tacie auto takie starodawne bo ma auto komis, sobie takiego dużego ojca świętego, i teraz szukam wzoru dla dzieci mam upatrzony ale nie mogę nigdzie tego zamówić

Marta-spokojnie tak dopuszczalnie to mozesz przytyć do 16 kg w ciaży bo podobno więcej to nie jest za dobrze ja w I ciaży przytyłam 14kg nie przejmowałam sie wagą bo w koncu jest sie w ciaży i specjalnie wpływu na to nie mamy ile przytyjemy:-) Bobo-to dobrze będziesz świetną mamą:tak:

Bobo nie wiem ale chyba tak, przez to są wahania 2 tg można wcześniej urodzić ale jak będzie taki wielki to się zesram chyba.
Aga 13 bez szczególnego nacisku - tak sobie wymyśliłam :blink:
Wioluś Ty jesteś szczuplutka więc tych kg u Ciebie nie widać kochana

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry