reklama

Nasze sprawy...

reklama
A ja posprzatałam zupa nastawiona zaraz ide robić drugie danie pranie mi sie pierze a tu tak sie zachmurało i grzmi jeszcze nie pada ale chyba chwila moment i lunie tak ostro bo ciemno jak w nocy a mi sie standardowo spać chce:baffled: Bobo-znajdź sobie jakieś zajęcie to i czas szybciej ci bedzie lecial jagbyś mieszkala bliżej to bym ci nastke podrzucila zagadałaby cie po jednym dniu mialabyś łeb jak sklep:-Dod natłoku pytań

;) część u nas od rana ciężka atmosfera bo mój się o 8 rano dowiedział, że ma jechać dzisiaj na szkolenie do warszawy co jest dla mnie absurdem bo do pracy miał na 11.00 do 19.00 a pociąg do warszawy ma a o 20.20 w domu będzie około 19.30 i właściwie tylko wpadnie na chwile po rzeczy i musi jechać na stację by zdążyć na pociąg i bilet jeszcze kupić. jak tak tak firma może postępować paranoja jakaś.
Ola dzisiaj marudna bo idą jej 2 ząbki jednocześnie, już nie wiem co jej podać aby jej ulżyć troszkę

Jestem zimno jak cholera tak zmarzłam i zgłodniałam no więc tak:
Wszystko dobrze mały jest starszy ma ok 35cm ( w całości) i ma 1kg :szok: leży sobie główką w dół ale jeszcze może się okręcić. Szyjka mi się skróciła ale nie dużo wiec nie ma obaw, jest twarda i zamknięta. Mam 8 kg na plusie bo ważę 63 kg eh

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry