• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Marta, zamieściłam zdjęcie, ale nie wiem czy bardzo wyraźny jest ten kolor. Jeszcze dawno dawno temu robiłam sobie tylko pasemka i w pewnym momencie byłam prawie blondynką, bo miałam więcej pasemek blond na głowie niż ciemnych. Ale nie mogę znaleźć tych zdjęć:wściekła/y:

reklama
Marta jak przyjechał do szpitala to był zadowolony, powiedział,ze ma ladnego brata :-D ale bardziej interesowało go to lóżeczko na kołkach w którym leży dziecko w szpitalu. Dzisiaj rano mówil ,ze spac nie mozna bo borys płacze:-) ale przyszedl pocałował go w nosek. Tylko trochę wczoraj byl zawiedziony bo jak przyjechaliśmy ze szpitala to zaraz przytachal warsztat samochodowy i myślał,że się z nim pobawi. Jest troche rozkapryszony ale kwestia kilku dni bo oczywiście pobyt u babcie dobrze nie wplynoł na zachowanie, teraz musimy kilka dni popracowac nad nim ale myślę,ze bedzie ok.

dobra zmykam gotować obiad póki Borys spi :tak:trzymajcie się papapappa

Jeszcze się Wam pochwalę :) dostałm od męża za te trudy i bóle jakie przeszłam :) nastepne dwie bransoletki jedną na granatowym sznurku ze złotym puzlem i z grawerem Borys 12.07.2012r i druga z grafitowym sznurkiem tez złoty puzel i grawer Igor 01.08.2007r także mam trzy i wszystkie od moich najwazniejszych mężczyzn na świecie :happy2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry