reklama

Nasze sprawy...

reklama
Marta, zamieściłam zdjęcie, ale nie wiem czy bardzo wyraźny jest ten kolor. Jeszcze dawno dawno temu robiłam sobie tylko pasemka i w pewnym momencie byłam prawie blondynką, bo miałam więcej pasemek blond na głowie niż ciemnych. Ale nie mogę znaleźć tych zdjęć:wściekła/y:

reklama
Marta jak przyjechał do szpitala to był zadowolony, powiedział,ze ma ladnego brata :-D ale bardziej interesowało go to lóżeczko na kołkach w którym leży dziecko w szpitalu. Dzisiaj rano mówil ,ze spac nie mozna bo borys płacze:-) ale przyszedl pocałował go w nosek. Tylko trochę wczoraj byl zawiedziony bo jak przyjechaliśmy ze szpitala to zaraz przytachal warsztat samochodowy i myślał,że się z nim pobawi. Jest troche rozkapryszony ale kwestia kilku dni bo oczywiście pobyt u babcie dobrze nie wplynoł na zachowanie, teraz musimy kilka dni popracowac nad nim ale myślę,ze bedzie ok.

dobra zmykam gotować obiad póki Borys spi :tak:trzymajcie się papapappa

Jeszcze się Wam pochwalę :) dostałm od męża za te trudy i bóle jakie przeszłam :) nastepne dwie bransoletki jedną na granatowym sznurku ze złotym puzlem i z grawerem Borys 12.07.2012r i druga z grafitowym sznurkiem tez złoty puzel i grawer Igor 01.08.2007r także mam trzy i wszystkie od moich najwazniejszych mężczyzn na świecie :happy2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry