justi82
Kubusiowa mama
Hej Dziewczynki, ja dzisiaj wpadam na chwilkę, może jak mały uśnie nadgonie was. Weekend jak zwykle szybko minął, zamiast ogniska, bo padało zrobiliśmy grilla, częściowo pod garażem
iJuż kiedyś poryszałąm temat koloru ścian. Chcemy odświeżyć domek, i zastanawiam się jaki kolor zrobić w pokoju w którym najwięcej siedzimy. W tym momencie mam łososiowy-taki delikatny, ale teraz chcemy zrobić coś mocniejszego
Myśleliśmy o 2 kolorach, podoba mi się kawa z mlekiem, ale nie wiem jaki drugi kolor. Albo indiańskie lato z dekorala (taki mocny pomarańcz) ale znowu jaki drugi kolor??
Joweg kochana witaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
6-kowa to super że imprezka udana!
Marta czekamy na wieści po wizycie!!!!
Aga tylko dlatego nie robię już pasemek
nienawidziłam odrostów i spędzania 3 godzin u fryzjera
Bobo a Ty kiedy idziesz zobaczyć co u Julki słychac???
Miłego dzionka!
iJuż kiedyś poryszałąm temat koloru ścian. Chcemy odświeżyć domek, i zastanawiam się jaki kolor zrobić w pokoju w którym najwięcej siedzimy. W tym momencie mam łososiowy-taki delikatny, ale teraz chcemy zrobić coś mocniejszego
Joweg kochana witaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
6-kowa to super że imprezka udana!
Marta czekamy na wieści po wizycie!!!!
Aga tylko dlatego nie robię już pasemek
Bobo a Ty kiedy idziesz zobaczyć co u Julki słychac???
Miłego dzionka!
Byłyśmy w sklepie sukienka wymieniona oczywiście nastka nic tam na swoje potrzeby nie znalazła nie podobała jej sie sukienka którą wzięłyśmy ale cóż opowiadała mni głupoty żebyśmy siostrze buty kupiły jak już w sklepie jesteśmy myyślałam że ją udusze ja sukienki szukam a ona mi głowe *******ami zawraca
Marta&&&&&& powodzenia na wizycie
Anaber to piękne masz prezenty od mężą za ten wysiłek ciężki pamiątka na całe życie i jaka ładna:-) zrobilyśmy zakupy i trzeba sie za sprzatanie brać i za obiad a mi sie spać chce Madlen-takie juz są dziewczynki ja też ze swoją jak do sklepu wejde to można nerwicy dostać