reklama

Nasze sprawy...

Hej Dziewczynki, ja dzisiaj wpadam na chwilkę, może jak mały uśnie nadgonie was. Weekend jak zwykle szybko minął, zamiast ogniska, bo padało zrobiliśmy grilla, częściowo pod garażem:)
iJuż kiedyś poryszałąm temat koloru ścian. Chcemy odświeżyć domek, i zastanawiam się jaki kolor zrobić w pokoju w którym najwięcej siedzimy. W tym momencie mam łososiowy-taki delikatny, ale teraz chcemy zrobić coś mocniejszego:) Myśleliśmy o 2 kolorach, podoba mi się kawa z mlekiem, ale nie wiem jaki drugi kolor. Albo indiańskie lato z dekorala (taki mocny pomarańcz) ale znowu jaki drugi kolor??
Joweg kochana witaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
6-kowa to super że imprezka udana!
Marta czekamy na wieści po wizycie!!!!
Aga tylko dlatego nie robię już pasemek:) nienawidziłam odrostów i spędzania 3 godzin u fryzjera:)
Bobo a Ty kiedy idziesz zobaczyć co u Julki słychac???
Miłego dzionka!

reklama
marta sama jedziesz? powodzenia :) i czekamy na wiesci:)
justi 25.07 czyli za tydzien w srode ide corke obekrzec. teraz tak mnie zaklulo w okolicach pipki nisko w brzuchu ze myslalam ze urodze ale takie dwa klucia silne mialam i przeszlo:)

Bobo-na początku sierpnia jakoś teraz 24 ide na badania na krzywą cukrowa i z wynikami mam iść na wizyte i to połówkowe usg:happy2: Byłyśmy w sklepie sukienka wymieniona oczywiście nastka nic tam na swoje potrzeby nie znalazła nie podobała jej sie sukienka którą wzięłyśmy ale cóż opowiadała mni głupoty żebyśmy siostrze buty kupiły jak już w sklepie jesteśmy myyślałam że ją udusze ja sukienki szukam a ona mi głowe *******ami zawraca:no: Marta&&&&&& powodzenia na wizycie:tak: Anaber to piękne masz prezenty od mężą za ten wysiłek ciężki pamiątka na całe życie i jaka ładna:-) zrobilyśmy zakupy i trzeba sie za sprzatanie brać i za obiad a mi sie spać chce Madlen-takie juz są dziewczynki ja też ze swoją jak do sklepu wejde to można nerwicy dostać:baffled:

Dobrze się czułam w tamtych pasemkach, ale we Wro nie znalazłam do tej pory dobrego fryzjera a do Lubina to czasem ciężko się wyrabić, żeby pojechać, a pasemka to jednak trzeba regularnie robić. Przy jednym kolorze to mój M sobie całkiem dobrze radzi.
Bobo, na zdjęciu z kieliszkiem ładniej wyglądasz. Masz delikatne rysy, a ta ognista czerwień Ciebie przytłaczała. Na Twoim miejscu zrobiłabym sobie taki kolorek jak masz na zdjęciu z winkiem:tak:
Zagadałam dziś do Aneczki, mówiła, że męczy ją choróbsko i nie ma siły wejść na BB, ale wszystkie Was kazała pozdrowić. Postara się dzisiaj nas odwiedzić

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzoanko tak wlasnie myslalam zeby zrobic delikatny rudy taki cieply kolorek :) zeby mi twarz ocieplilo:) pojde do fryzjerki to mam nadzieje ze mi ladnie doradzi:)
aga u mnie nie leje ale za ciekawie to nie jest:(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry