reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bobo lecimy do Holandii,a pozniej..sama nie wiem..moze bedziemy w De,moze gdzie indziej..wakacje nieplanowane :-D,zadnych rezerwacji,pomyslu..wszystko bedziemy ustalac na miejscu :tak:
bedziemy my i znajomi,mamy autko na 7osob,to bedziemy jedzic..o ile ja dam rade i mnie mdlosci nie dopadna ,bo wakacje byly zaplanowane przed moja ciaza..,no i jak pozniej sie nie staralam,bo chwilowo nie chcialam to zaskoczylam..:-D

Jestem Matko ale Wy dziś piszecie jak szalone :szok:
No wiec tak w zusie powiedzieli że macierzyński na pewno dostane ale jak długo to uzależnione to jest od dochodów dla mnie bez sensu ale ok. Mniej pieniążków mam dlatego ze wynagrodzenie zależy od l4 to też dla mnie bez sensu bo przecież jest 100% płatne. A zwolnienie mogę wysłać pocztą tylko nie wiem czy jest sens bo oni mi ubezpieczenie dają jak jadę osobiście....

Anaber super że jesteś jak maluszek ?
Ewel będzie dobrze zobaczysz głowa do góry i nie daj się !!!

kupiłam po drodze ogóry i zakiszę w 4l słoiku

Bobo, ja używam różnych kremów, ostatnio z Avon, seria Anew, nawilżający. Ale później planuję kupić właśnie nivea. Koleżanka polecała kremy z Dermiki, podobno wyższa półka cenowa, ale czasem w promocji można znaleźć taniej.
Marta, uwielbiam uzyskiwać informację w urzędach, tak Ci odpowiedzą, że wiesz mniej niż wiedziałaś:wściekła/y:
Ja już zmykam, bo musze się jeszcze ogarnąć. Postaram się wejść po 16, ale czy mi się uda to już nie wiem, buźka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry