reklama

Nasze sprawy...

reklama
cześć dziewczyny

jejku ale produkcja , jak tu matka polka ma Was nadrobić ???? :-D

anaber napisz mi kochana jak się czujesz ??? jak TAM na dole??? siedzisz na kółku, stosujesz tantum rosa ? jak piersi podczas karmienia ???? jak chcesz to opisz na grupie. Przepraszam , ale jestem ciekawa, czy tylko ja tak długo dochodzę do siebie ???

marta dlaczego należy Ci się krótszy urlop ??? przecież oprócz tych 5 m-c jest ustawa o dodatkowych 4 tygodniach i wystarczy pismo w ZUS złożyć Urlop macierzyński 2012 dodatkowy urlop macierzyński 2012 - ofeminin.pl
możesz się dopytać, ale tak mi się wydaje, że masz takie same prawa jak pracownik.

bobo no to fajnie, że córeczka daje Ci znać , widzisz jaka grzeczna

dzoana tak mały budzi się co 3 godziny w nocy, z reguły 24, 3 i 6 rano kiedy ja już po tym karmieniu nie idę spać :-(

elfie trzymam kciuki za jutro &&&&&&&&&&&

witaj gosiulek

madlen fajne wakacje... życzę abyś dzielnie zniosła trudy podróży :-) no i paracetamol kochana ;-)

bobo ja używam nivea visage i jestem zadowolona

wiolka a co się stało z sukienką Nastki, bo chyba coś przegapiłam ??? krawcowa ??? :crazy:

Bobo-niestety Nastka bardzo dlugo byla taka odrobinka z waga 11kg a jak poszła do przedszkola to tam nie mogą wybrzydzać tylko muszą jeść wszystko to waga sie podniosła i ciężko ubrania dobrać zobacze coś kupić musze wyjścia za bardzo nie mam w czymś musi iść :-) mi dziś coś zimno siedze pod kocykiem i nie chce mi sie nic Bietka-nic sie nie stało pozatym że dwa razy już wymienialam i sie nie mieści w żadna pójde do innego sklepu i coś wynaleść musze

Nastce z fryzjerką wymyśliłyśmy koszyczek z francuzów dwóch albo dwa fracuzy schodzace sie w jeden kucyk i włoski w kucyku podkręcić troszke na lokówce Nastka jest przeciwniczką spinek opasek i wszystkiego co służy do spinania włosów:-D dlatego kupie jej male spineczki z kwiatuszkami takie żabki i tyle bo ich moze nie pościąga a diademu mogłaby sie pozbyć szybciej niżbym zdążyła zauważyć:laugh2:

Bobo-napewno by go nie zepsuła tylko ona jak czegoś sie chce pozbyć z włosów to ściąga to gdzieś i po prostu zostawia więc mogłaby w kościele gdzieś położyć żeby nie musieć na głowie nosić wszystkie spinki i gumki mi piueronica mała z domu powynosiła:confused2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry