reklama

Nasze sprawy...

marta obiadek smakowity:) a co do zasilku to ja zawsze dzwonie na infoolinie i tam gadam z babka i pytam o wszystko i mi tlumaczy jak glupkowi hihi:)
gosiulek ja tez mam jasna wiec ciemnego miec nie moge bo bym wygladala dziwnie:)
bietka ehhh te skojarzenia hihi:)

reklama
Bietka będę musiała się podowiadywać bo mama będzie od września dopiero, więc 4 miesiące będę musiała kombinować
Bobo ja już nie mam siły dzwonic nie mam nerwów. Na dąbrowskiego są takie nie miłe te baby że szok a na fabrycznej niczego konkretnego sie nie dowiedziałam

Marta-ja sie nie pytam Nastki tylko po prostu ją czesze inaczej byśmy sie nie dogadały:-) Bietka-jeśli chodzi o włosy to nie chce sie dać dotknąć tak samo nie chce dać sie umyc zawsze sie wydziera że ona mokrą wodą nie pozwoli sie już więcej myć :laugh2:

reklama
Bobo na dzień dzisiejszy muszę szukac pracy po macierzyńskim bo nie damy rady finansowo. Plan jest taki że moja mam pilnuje Zuzi (dziecka mojej siostry) od nastepnego września mała pójdzie do przedszkola i mama zamieszka z nami a na weekendy będzie jeździc do domu ( teraz też tak robi) będzie mieszkac w pokoju wuja bo on raz w miesiącu jest w domu i to na weekend. Ale jak to w praniu wyjdzie - zobaczymy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry