justi82
Kubusiowa mama
Troszkę mnie nie było a wy tyle naskrobałyście!
Dzoana, mamy takie pokrowce
napisz jaką masz przekątną i wyszukam. Mamy sklep, a grupie wrzucałam, i stronkę na allegro też
Czasami jak wyjeżdżałam na 2-dniowe szkolenia do Katowic lub Krakowa bez mężusia, ale ze znajomymi z pracy to powiem że fajnie było się oderwać
))
Evel trzymamy kciuki!!!!
Bobo jeszcze będziesz miała dość kopniaczków
pamiętam jak Kubol się rozpychał, to modliłam się żeby szybko urodzić
gdzieś mam ponagrywane filmiki z ruchami brzucha
Madlen, super taki wypad! my w tym roku co najwyżej do Bukowiny
Bietka, czy po porodzie nat, czy po cc zawsze szwy dokuczają. Ja miałąm cc i tak jak piszesz, najgorzej było jak się zrywałam w nocy do dziecka.
Marta, dobrze będzie, zobaczysz że się ułoży. Ja byłam z pracą w takiej sytuacji jak ty. Dodatkowo u mojego m firma w której pracował się rozpadała. Nie płacili mu pensji od 3mcy. Jedynie ratowało nas to on miał już swoją działalność od roku, i poźniej dążyliśmy do tego żeby rozbujać firmę.
Dzoana, mamy takie pokrowce
Czasami jak wyjeżdżałam na 2-dniowe szkolenia do Katowic lub Krakowa bez mężusia, ale ze znajomymi z pracy to powiem że fajnie było się oderwać
Evel trzymamy kciuki!!!!
Bobo jeszcze będziesz miała dość kopniaczków
Madlen, super taki wypad! my w tym roku co najwyżej do Bukowiny
Bietka, czy po porodzie nat, czy po cc zawsze szwy dokuczają. Ja miałąm cc i tak jak piszesz, najgorzej było jak się zrywałam w nocy do dziecka.
Marta, dobrze będzie, zobaczysz że się ułoży. Ja byłam z pracą w takiej sytuacji jak ty. Dodatkowo u mojego m firma w której pracował się rozpadała. Nie płacili mu pensji od 3mcy. Jedynie ratowało nas to on miał już swoją działalność od roku, i poźniej dążyliśmy do tego żeby rozbujać firmę.
jak nigdy, moje dzieci mają zegar w tyłku i budzą się bardzo wcześnie
u mnie mąż też tylko pracuje zanim zaszłam w ciążę to sobie dorabialam po prostu sprzatająć kilka razy w tyg po 10zł za godzine czasem 15 więc źle nie mialam a teraz siedze w domu i jak urodze to pewnie też zanim mała do przedszkola nie pośle będe siedzieć