reklama

Nasze sprawy...

Troszkę mnie nie było a wy tyle naskrobałyście!
Dzoana, mamy takie pokrowce:) napisz jaką masz przekątną i wyszukam. Mamy sklep, a grupie wrzucałam, i stronkę na allegro też:)
Czasami jak wyjeżdżałam na 2-dniowe szkolenia do Katowic lub Krakowa bez mężusia, ale ze znajomymi z pracy to powiem że fajnie było się oderwać:)))
Evel trzymamy kciuki!!!!
Bobo jeszcze będziesz miała dość kopniaczków:) pamiętam jak Kubol się rozpychał, to modliłam się żeby szybko urodzić:)gdzieś mam ponagrywane filmiki z ruchami brzucha:)
Madlen, super taki wypad! my w tym roku co najwyżej do Bukowiny
Bietka, czy po porodzie nat, czy po cc zawsze szwy dokuczają. Ja miałąm cc i tak jak piszesz, najgorzej było jak się zrywałam w nocy do dziecka.
Marta, dobrze będzie, zobaczysz że się ułoży. Ja byłam z pracą w takiej sytuacji jak ty. Dodatkowo u mojego m firma w której pracował się rozpadała. Nie płacili mu pensji od 3mcy. Jedynie ratowało nas to on miał już swoją działalność od roku, i poźniej dążyliśmy do tego żeby rozbujać firmę.

reklama
marta u mnie tez maz sam pracuje i zyjemy tylko z jego pensji a kokosow nie zarabia i poki co jakos sobie radzimy wiem ze jak bedzie dziecko to bedzie ciezej bo i wiecej wydatkow ale ja tam nie potrzebuje cudow wiec jakos sobie poradzimy. ja do pracy predko nie pojde bo nie bede miala co z dzieckiem zrobic. mam tesciowa na miejscu ale ona tez pracuje a po drugie ja nie chce zeby ona mi z dzieckiem byla. maz jak z kasa bedzie gorzej to bedzie szukal czegos po godzinach zeby dorobic.

Witam się i ja
Pospaliśmy do 10 :szok: jak nigdy, moje dzieci mają zegar w tyłku i budzą się bardzo wcześnie
potem byłam załatwić przeniesienie do szkoły i złożyć podanie o przyjęcie do nowego przedszkola, wszystko załatwiłam jak chciałam:)))
Marta a gdzie ty tej pracy będziesz szukać????? A co będzie jak nie znajdziesz od razu po macierzyńskim ????
Bobo ja używam kremu AA 30+
Anaber fajnie że maluszek grzeczniutki:)
Wiola ale masz uparciucha w domu:)
Gosiulek no sytuacja z Aneczką nie ciekawa, też mi się to nie podoba
Dzoana miłego dnia w pracy
Bietka ja po pierwszym porodzie też dłużej dochodziłam do siebie, po drugim było szybciej:)
Madlen kiedy wyjeżdżacie???

Bobo dokładnie, a z tego co pisałaś to wy wynajmujecie mieszkanie a Marta opłaca tylko rachunki, wiec nie wierzę że nie dadzą rady finansowo. A z drugiej strony życzę Martusi z całego serca żeby znalazła prace ale wiem jakie są reali i będzie jej bardzo ciężko znaleźć, zwłaszcza tak od razu praktycznie z dnia na dzień po macierzyńskim

aga teraz z praca jest ciezko. szczegolnie w zawodzie np moim. niby nauczycieli potrzebuja ale jak juz cos to chca mloda dziewczyne z doswiadczeniem nie wiem jakim z kursami itp. porypani sa.

Marta-mam nadzieje ze znajdziesz prace po macierzyńskim chociaż szczerze mówiąć ja bym nie zostawila tak malego dziecka z nikim szkoda ze te najważniejsze chwile a czasem i pierwsze słowa alyszy ktoś a nie mama moja ciocia z rezygnowała z pracy do 3 roku życia córki nawet sie zwolniła bo szef jewj postawił warunek ze albo wraca albo niech sie zwolni i została z małą my teraz z Nastką leżymy na łózku jak ja bym chciala żeby nasza druga córka była taka jak Nastka opalona,mądra wygadana mam nadzieje że pójdzie w ślady siostry moze nie w każdym doslownie aspekcie charakteru ale w połowie chcoiaż:rolleyes:u mnie mąż też tylko pracuje zanim zaszłam w ciążę to sobie dorabialam po prostu sprzatająć kilka razy w tyg po 10zł za godzine czasem 15 więc źle nie mialam a teraz siedze w domu i jak urodze to pewnie też zanim mała do przedszkola nie pośle będe siedzieć

wiolka ja tez cos czuje ze posiedze troszke w domu z mala:) nie oplaca mi sie brac opiekunki bo mi pol wyplaty zje i na doodatek bede myslec czy mi sie dobrze dzieckiem zajmuje. a tesciowa moja ma swoje odpaly i jej tez nie chce zostawiac. Julitka bedzie tak samo cudowna jak Nastusia:)

reklama
Justi, WIolka u nas jest taka sytuacja że m czasami późno wraca i nie ma szans na dorobienie sobie, a zarabia nie za dużo nie damy rady z jednej pensji. Ja też nie chce dziecka zostawiać ale nie mam wyjścia. Na razie o tym nie myślę nie chce sie dołować zobaczymy jak będzie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry